Små ting

Gåtur i Dronningens have med verdens bedste Camilla Julie
Da Mette og jeg arbejdede på Café Glad, fik vi selskab af to skønne kvinder fra YO
Byens bedste brunch & møde om Atelier Aarhus

Salaterne fra Café Glad er et hit på begivenhedsrige dage

 

Julegodter fra Fabelagtige fristelser
Grøn smoothie hos Tina Lykkegaard
Tinas (meget misundelsesværdige) badeværelseshylde

Morgenmøde og overdådig tapas med nogle seje damer

Cafébesøg & mødemaraton

Da Simon spurgte ind til min uge i går, kunne jeg nærmest ikke huske, hvad jeg havde foretaget mig de sidste 7 dage. Tiden går så stærkt i øjeblikket, dagene flyder sammen, og jeg har en smule svært ved at følge med.

“Du har da i hvert fald været på café”, mindede han mig om. Dét havde han nemlig set på Instagram, og når jeg scroller gennem billederne ovenfor, må jeg vist give min bedre halvdel ret. Det ligner jo, at jeg ikke laver andet end at hænge ud på kaffebarer og spise god mad. Og det gør jeg nærmest heller ikke, haha. Men som oftest er det med selskab af min computer og en god, lang to-do-liste, eller også er det fordi, det er rammerne for diverse møder. Det der med at tage på café for hyggens skyld gør jeg ret sjældent i hverdagen for tiden, men jeg kan godt forstå, man kan blive snydt til at tro andet, når man blot følger med på Instagram.

I virkeligheden har den sidste uge føltes som ét langt mødemaraton, hvor jeg er gået fra det ene møde til det andet. Det er både sjovt og spændende, men det resulterer også i nogle lange dage, hvor jeg ender med at trække arbejdstiden længere end sædvanligt, fordi jeg pludselig mangler tid i løbet af dagen til rent faktisk at få udrettet noget.

Mon det er en problematik, I kender til? Og har I et tip til, hvordan man vurderer, hvornår et fysisk møde rent faktisk er nødvendigt, og hvornår man egentlig bare burde klarer tingene over mail eller telefon for at spare tid? 

Sommerhus & fødselsdagshygge

Der er i det hele taget ret meget fart på her på matriklen for tiden, men jeg gør mig umage for at få balance i regnskabet ved at sove en masse og huske at holde Fri med stort F, når jeg har muligheden. I weekenden var jeg i sommerhus med min familie for at fejret min søsters fødselsdag, og det var simpelthen så drøn hyggeligt og rart. Internettet fungerer ikke derude i øjeblikket, og det er held i uheld, for man er altså en tand mere til stede, når iPhonen mister sin funktion. Ret tankevækkende, synes jeg.

Rigtig god uge, alle sammen ♥

Shop the post

- reklamelinks

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Kære Emma
    Kunne du tænke dig at lave en guide til hvordan du redigerer videoer? Måske er det for omfattende, men det kunne være så fedt at se! Det kunne måske bare være ganske kort – en beginners guide med dine bedste tips og hvilket gear du bruger.

    1. Hej Iris 🙂 De fleste videoer redigerer jeg faktisk ikke selv. Ellers er jeg ikke selv ekspert, så jeg tror, du kommer længere ved at søge rundt på YouTube, hvor der er mange gode guides 🙂

Skriv en kommentar