Små ting

Nyklippede lokker hos Birthe Gleerup
Caféen på Moesgaard er fremragende!
Museumssøndag

Morgenhygge på La Cabra med inspirerende Ann-Christine

 

En skæg og udfordrende dag i YO studio. Glæder mig til snart at fortælle mere <3

 

Yndlings-café-kontor i øjeblikket: Café GLAD.
Fotomad i Winnies studie.
Hvid-chokoladekage med lakrids og blåbær. Haps!

Vi kører adventskonkurrencer på Atelier Aarhus Instagram. I kan stadig nå at vinde denne fine kop fra MK Keramik.

Produktivitet & en prioriteret to-do-liste

Glædelig mandag, søde mennesker ♥

Jeg sidder pt på café GLAD med en cappuccino og en morgenbolle ved min ene side og min Atelier Aarhus-kalender ved den anden. Min to-do-liste i dag er semi-lang, så jeg forsøger at få dannet mig et overblik ved at sætte små numre ved hvert punkt på listen. På den måde jeg kan gribe opgaverne i prioriteret rækkefølge, og dét er en god hjælp, for jeg kan godt være slem til at springe fra opgave til opgave, uden egentlig at få færdiggjort noget. Når jeg bestemmer rækkefølgen på dagens arbejde, og dermed først må gå videre til noget nyt, når første to-do-punkt har fået et lille flueben, er det helt vildt, hvor meget mere fokuseret jeg arbejder. Og selvom det også kan være hyggeligt at følge flowet og gribe de opgaver, jeg lige føler for, er det nogle gange nødvendigt, at jeg holder mig selv lidt i nakken, så jeg sikrer, at jeg rent faktisk for udrettet det, jeg gerne vil. Måske det er et tip, nogle af jer kan bruge? Eller har I en anden metode, der fungerer for jer, når I skal have noget for hånden?

Små ting fra den sidste uge

Nr. 1 på min to-do-liste i dag er, at jeg skal kigge forbi bloggen og dele ‘Små ting’ fra ugen, der gik. Og jeg kender ikke nogen bedre måde at starte mandagen, for det er så hyggeligt at scolle gennem min kamerarulle og se, hvad den gemmer på af minder fra den sidste tid.

Sidste uge bød blandt anden på en tur til frisøren, gode og udfordrende arbejdsdage og inspirerende kaffesnakke. Og en helt rolig sommerhus-weekend, som jeg (åbentbart) ikke fik dokumenteret. Lige så fint det er at gemme minder på kamerarollen, lige så rart er det også, når man er så meget til stede, at man helt glemmer at hive telefonen frem fra lommen 😉

Klem, 

Emma

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar