Små ting

Vinterroser, der fik mig til at smile på en regnvejrsdag
Fotoskydning til Femina. Her en farverig nudelsalat med and.
Broccoli-deller med fetadip, bønner og vilde ris.

Den lækreste jojobaolie, som jeg bruger til gua sha massage og min tørre vinterhud. Olien sælges i min lille shop.
Først barre og så brunch med verdens bedste Ida på Bernth
Videoproduktion med seje Malene fra YO og min dygtige video-gut William
 

Morgenmad og e-mails på café GLAD (igen igen, hæhæ)

Smuttur til København

Hej fra stillezonen ♥

Jeg har været på en lille smuttur til København, og nu går turen allerede hjem til Århus igen her 24 timer senere. I dag har jeg holdt et oplæg på Journalisthøjskolen, og for at undgå at skulle med morgentoget kl skræmmende tidligt, tog jeg en overnatning i byen søndag aften – og så nåede jeg tilmed at drikke en kop kaffe med søde Maria, så det vejede lidt op for den kedelige arbejds-aften på hotelværelset.

Fødselsdag & savn

Nu glæder jeg mig til at komme hjem til Århus igen og til den kommende uge, der byder på møder en masse og hyggelige fødselsdagsplaner. Jeg fylder år på torsdag og skal fejre det med nogle gode veninder på selve dagen og så med familien, der kommer på visit i weekenden. Det bliver rart at have søde folk omkring mig, nu hvor Simon er i Berlin, for jeg savner ham mave-kneb meget for tiden. Og jeg har på fornemmelsen, at det ikke gør det sjovere at skulle fylde år uden ham.

Varme mandagskram fra mig til jer. Toget kører over Storebælt netop nu, og det står frysende koldt men meget smukt ud fra min vinduesplads.

KH
Emma

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Kære Emma,
    Jeg sender lige et kæmpe kram i din retning <3 Min kæreste var udsendt i starten af året, så jeg kender alt til at savne sin bedre halvdel så meget i perioder.
    Jeg håber, du får en skøn uge og stort tillykke med fødselsdagen på torsdag 🙂 <3

Skriv en kommentar