Små ting

Kakao ceremoni i YO søndag morgen
Forretten nytårsaften var dette smukke og meget lækre bræt
Nye friske bryn
Blomster fra torvet

Et morgentræt ansigt på vej efter kaffe og kontortid
Frokostsalat med vilde ris og linser, blandet grønt, vinaigrette, knuste hørfrø, avo og feta 

Tilbage til hverdagen

Dette føles som den første ‘rigtige’ mandag i evigheder. Efter en god, lang juleferie, et festligt nytår (med et par dages restitution) og den første – altid lidt underlige – uge af året, er det som om, jeg først tager hul på hverdagen anno 2019 i dag… Og så alligevel ikke. I morgen tidlig tager jeg nemlig toget til Berlin, hvor jeg skal tilbringe resten af måneden, og det kan man vist ikke rigtig kalde hverdag, selvom jeg kommer til at arbejde lige så meget (hvis ikke mere, hvis jeg skal matche Simons tyske kontortider) som her hjemme.

Den første mandags-mandag

Men inden jeg smutter til Berlin, holder jeg mandags-mandag, og det har jeg og min email-indbakke trængt til. Sådan en dag, hvor jeg måske drikker en kop kaffe for meget, men til gengæld er grundig, kommer til bunds og krydser ting af min todo-liste. Jeg har holdt møde med Anne, der holder skansen, imens jeg er væk. Ryddet op på skrivebordet. Fikset det sidste af årsregnskabet. Og alt mulig andet kedeligt men nødvendigt, der er rart at få styr på, inden jeg tager til Berlin og fordyber mig et mere kreativt projekt, som jeg glææææder mig til at fortælle mere om meget-meget snart 🙂

Klem,
Emma

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg har sådan en januar måned, hvor jeg har alt for meget at se til, desværre. Det er en masse gode og spændende ting, men det er også meget krævende projekter og ændringer, så alt i alt er jeg allerede lidt overvældet over det hele her en god uges tid inde i året.

    Det meste er dog selvforskyldt, og det er mig i en nøddeskal. Jeg kommer til at planlægge alt for tight, og jeg glemmer altid at lægge pauser ind. Men jeg har lovet mig selv, at det er slut nu. Fra februar skal jeg tage den lidt med ro. Det lyder måske som en kliche, men jeg VIL have mere ro nu. Jeg er så træt af og helt færdig med at have så travlt. Jeg er stadig ved at finde helt ud af hvordan det præcis skal ske i praksis, men det er hvert fald mit mål at skulle have fokus på at finde en løsning. Jeg synes det er så svært at ændre og skære ned, når jeg i flere år efterhånden har vænnet mig til at have så meget at se til. Jeg har vænnet mig til at fylde på og tage imod flere og nye udfordringer konstant, og nu føles det så svært at skulle gå i den modsatte retning.

    Hvis du har lyst til det, kunne det være rigtig rart med nogle flere indlæg omkring hvad du selv har gjort for ikke at være så presset i din hverdag. Har du nogen konkrete tips? Hvordan har du fx fundet ud af hvad der skal skæres fra og hvad der skal blive?

  2. Jeg glæder mig også til at se A Star is Born! Og så vil jeg gerne besøge den fine udstilling af Do Ho Suh på ARoS. Men først når de sidste eksamener er overstået… Åh, det bliver dejligt 🙂 Nyd det i Berlin. Kh

    1. A Star is Born er FANTASTISK! Åh, den må du simpelthen se, Mette. Sjældent har jeg grædt så meget og smilet så stort over en film 🙂

Skriv en kommentar