Små ting

Mon de her hjerte-øjne kigger efter Simon eller tjeneren, der kommer med vores mad? 😉
Perfekt tapasbræt på mozzarellabar
Små fulde og meget glade. Og ja, Simon er blevet rigtig Berliner og har fået ring i øret, haha!

En pæn væg i Bergmannkiez
Matcha, cappuccino og en dele-croissant på The Visit

 

Prinzenstraße U-Bahn station ligner et tivolihus

 

Kakaoceremoni sammen med 29 fremmede – og tilfældigvis én ung mand, jeg havde mødt for 10 år siden. Verden er lille.    

Arbejdsflow og kaffe i Berlin

Hej fra (endnu) en kaffebar i Berlin

Denne dag med matcha i koppen, for jeg har vist overgjort den en smule med kaffen den sidste uges tid. Det var i hvert fald, hvad min min krop mig i morges, da den kvitterede med hovedpine og hjertebanken efter en enkelt kop. Og det beskriver måske meget godt niveauet af mine udfordringer for tiden – kaffen hernede smager for godt 😉

En anden udfordring er, at dagene simpelthen flyver forbi, hurtigere end jeg kan følge med. Hver gang jeg kigger på uret, er der forsvundet to timer bare sådan dér, og hver dag, når jeg klapper skærmen sammen for at holde fyraften sammen med Simon, føler jeg først lige, jeg er gået i gang med at arbejde. Det er skørt, hvor nemt jeg kommer i flow, når jeg sidder på en livlig café med god musik i ørene, og det er der heldigvis masser af tid og mulighed for hernede, så jeg forsøger at udnytte det og få lagt sidste hånd på et større kreativt projekt.

… og det minder mig om, at jeg hellere må få færdiggjort den tekst, jeg har bakset med hele dagen.

Varme kram fra kolde, skæve og altid skønne Berlin ♥

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar