Små ting

Kreatid med Outlander på skærmen (imens resten af DK så håndbold, haha!)
Weekendblomster… eller kogler?! Nogen der ved, hvad de hedder?
Arbejde og byens bedste morgenmad hos Cafe GLAD

Fuldmåne og udsigten fra Ringgadebroen

 

Morgenmad inden en hel formiddag med revisormøde

 

Pasta med svampe-ragu. Så simpelt og så godt!

En spændende uge fyldt med rare planer

Dén her uge, har jeg glædet mig til! Først og fremmest fordi Simon kommer hjem på fredag, men også fordi, den byder på et hav af gode aftaler og spændende arbejdsdage. Anne og jeg skal blandt andet besøge og interviewe Christinna i hendes nye træhus. Jeg skal holde wellness-dag med søde Tina. Jeg skal mødes med en masse seje damer til photoshoot til det her i Frederica . Jeg skal en dag til Odense for at besøge Maria og for at skrive under på et par papirer.

OG(!) sidst men bestemt ikke mindst skal jeg have færdiggjort nogle af de sidste detaljer til det store projekt, jeg har arbejdet på og nævnt hist og her på rigtig irriterende blogger-manér det sidste år. På søndag fortæller jeg, hvad det er, jeg har gået og brygget på i mit nyhedsbrev, så tag lige at tilmed dig lige her, hvis du vil være en af de første, der får besked.

Videooptagelser

I dag har vi optaget videoer til jer med William. Jeg har arbejdet sammen med ham siden foråret, og al jeres ros om den forbedrede kvalitet af mine videoer på YouTube og mine Facebook-side sender jeg videre til ham. Hver gang vi optager, møder han op med opgraderet udstyr, så videoerne bliver bare bedre og bedre, og han er sådan en fornøjelse at arbejde sammen med. Så en stor anbefaling her fra, hvis I er på udkig efter en dygtig foto- eller videograf.

Rigtig god uge til jer alle ♥

Klem, Emma

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Den smukke blomst hedder protea! Det er vist nok Sydafrikas nationalblomst og den vokser overalt dernede. Så smukke 😊

Skriv en kommentar