Små ting

Videooptagelser med søde og dygtige William
Til photoshoot med Collab Management
Hvordan møder ser ud, når madbloggere (og madglade typer) samles.

Fejring af en underskrevet kontrakt med 2 x Maria på Café Fleuri i Odense
Mr. Architect er hjemme
Og vi skulle selvfølgelig et smut forbi afgangsudstillingen på Godsbanen. Tag og kig forbi – der er gratis adgang.

Lørdag inviterede vi begge familier på ‘Döner teller’ a la Berlin
Planlægning af februar i min Atelier Aarhus-kalender
Weekendbrunch med god tid til avislæsning og hyggesnak
Søndag er bare bedre, når man er to

Morgenmad på Bernth & Co. God mad og måske byens bedste betjening.

En begivenhedsrig (og ret velsmagende) uge

Der er én ting, jeg bider mærke i, når jeg scroller gennem billederne fra den sidste uges tid: Hold nu op, jeg har brunchet den meget, hva’?

Tapasagtige måltider, dekorativt anrettet frugt og grønt, avocado og (kogte, scrambled, pocherede…) æg en masse. Og det er egentlig et meget fint billede på sidste uge, der var alt end havregrødsfarvet. Jeg var på farten alle hverdage, til vigtige møder, et sjovt photoshoot og et spændende inteview, og i weekenden blev det fejret, at Simon er kommet hjem til Århus. Endelig ♥

Hverdagsjongleren

Jeg har en del bolde i luften for tiden, og de der stjæler mest af min opmærksomhed er:

Collab management

For det første har jeg været med til at stifte Collab Management, et nyt dansk influent management. Vi er stadig i opstartsfasen, og jeg vil vente lidt endnu, før jeg kommer med et uddybende blogindlæg om virksomheden. Men kort fortalt betyder det, at jeg og tre andre seje damer bliver repræsenteret af Collab, hvor vores vildt dygtige agent Maria Kietz, hjælper os til at indgå de rette og endnu federe samarbejder.

Atelier Aarhus

Så er der Atelier Aarhus! Mit andet hjertebarn. Min dygtige samarbejdspartner (og gode veninde) Mette har været ude at rejse, og det betyder, at jeg har holdt skansen herhjemme. Jeg har pakket og sendt en masse kalendere afsted – faktisk så mange, at lageret er ved at være tømt, og det betyder, at du skal være lyn-hurtig, hvis du vil nå at have fat i et eksemplar. Vi spår, at vi melder udsolgt i løbet af de næste dage, så klik forbi her, hvis du vil nå det.

Hverdagsvelvære – min nye e-bog

Sidst men bestemt ikke mindst, er der den bold, jeg har jongleret med i snart et år. Min nye e-bog! Jeg sendte et nyhedsbrev ud i går, hvor jeg fortalte en masse om projektet, og jeg er simpelthen så glad for den positive respons, jeg har fået allerede. Tak altså!

Hvis du endnu ikke er skrevet op til mit nyhedsbrev, kan du gøre det lige her. Og hvis du ikke nåede at modtage gårdagens email, så lover jeg at fortælle meget mere om e-bogen senere denne uge.

 


 

Nu vil jeg klappe skærmen sammen og tilbringe aftenen sammen med Simon. Den allervigtigste bold her i min hverdagsjongleren. Nu ved jeg ikke, hvor glad han vil blive for dén titel, hæhæ, men sandt, dét er det. Nogle bolde kan godt tåle at blive tabt på gulvet fra tid til anden, mens andre fortjener at blive passet ekstra godt på ♥

God mandag til jer!

Klem, 
Emma

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma. Ved du hvad stellet på det næstsidste og tredjesidste billede hedder? Det gråmelerede med blå “buer”, hvor der er to tallerkener og en kop?

    1. Det er et gaaammelt stel, jeg har arvet af mine forældre, og jeg har aldrig set det andre steder, desværre :/

Skriv en kommentar