Små ting

Friske blomster i en ren lejlighed. Ren hverdagslykke.
Først en svømmetur på Ingerslev og så en kaffe til gåturen hjem
Weekendarbejde føles som luksus, når det foregår med morgenmad fra GLAD
Lørdag morgen i YO (og et træningssæt, jeg ønsker mig)

Matcha og et kig i min Atelier Aarhus-kalender
Surdejseksperimenter. Jeg har ikke bagt rugbrød i flere år, men NU skal jeg simpelthen have gang i produktionen.

Mandagsmagi

Glædelig mandag, søde mennesker ♡

Her er humøret stjernehøjt, og jeg føler, min uge har fået en fremragende start. Solen skinner, der er forår i luften, og jeg er netop kommet hjem fra en skæg dansetime. Kombiner det med en rolig morgen med Simon og en god og produktiv arbejdsdag, hvor jeg har fået masser for hånden, og så har du en ret perfekt mandag, hvis du spørger mig.

Arbejdsuge med vinterferie-vibes

Min plan denne uge er at drysse vinterferie-vibes ud over nogle ellers ret almindelig arbejdsdage. Jeg tager en enkelt fridag i sommerhuset, for at fejre min søde mors fødselsdag, men ellers er programmet ret kompakt, inden mine søstre og jeg tager til Mors i weekenden for at besøge vores bedsteforældre. Uge 7 står altså på the best of both worlds, Ying og Yang: Kvalitetstid og ro med familien samt begivenhedsrige arbejdsdage med møder og fart over feltet. Og jeg glæder mig til begge dele 🙂

Hvad byder jeres uge på? Del endelig i kommentarfeltet ♡

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det rugbrød ser simpelthen alt for lækkert ud! Måske jeg snart selv skulle i køkkenet og eksperimentere lidt 🙂
    Min uge byder på en god blanding af jordemoderbesøg, skole og en weekend helt uden planer (endnu) 🙂

Skriv en kommentar