Små ting

Toast i fotostudiet
Verdens bedste stracciatella fra Social Foodies
Avocado-haps
Frokost med William efter en dag med videooptagelser

“Bestyrelsesmøde” for Atelier Aarhus. Vi har store og spændende planer for 2020!
Morgenmad med søde Ann-Christine på GLAD
En grå morgen i Latinerkvarteret

Så blev det min tur…

Som jeg nævnte sidste uge, har næsten alle i min omgangskreds været lagt ned af influenza. Og selvom jeg lige troede, at jeg ville slippe, måtte jeg i går kapitulere og finde min plads i sofaen med feber og en øm og træt krop. Øv.

Det er frygtelig dårlig timing, for jeg SKAL jo være klar på fredag, hvor min e-bog Hverdagsvelvære udkommer. Og ikke mindst på lørdag, hvor vi afholder Hverdagsvelvære event i YO Studios. Men sygdom kommer aldrig belejligt, så der er ikke andet at gøre end at trække stikket et par dage.

At give slip og slappe af

Heldigvis har jeg det allerede en smule bedre i dag, men planen de næste dage er at tage den heeeelt med ro, så min krop får de bedste forudsætninger for at komme ovenpå igen. Det er noget, jeg bliver bedre og bedre til. At acceptere, når jeg har brug for ro og hvile (både fysisk og mentalt), i stedet for altid at presse mig selv til at yde det ypperste.

Så i dag arbejder jeg fra sofaen (med formiddags- middags- og eftermiddagslure), i langsomt tempo uden de store forventninger. Det er lidt svært, når min todo-liste inden launch på fredag er milelang, men der er ikke andet at gøre end at stole på, at jeg nok skal nå det hele, når energien er tilbage i kroppen. Og det kommer den hurtigst, hvis jeg giver slip og slapper af.

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar