Små ting

Hverdagsvelvære event i YO Studios
Pakning af goodiebags til alle de deltagende
Hverdagsvelvære frokost

Fejring af et veloverstået event med Simon på Jumbo
Øgaderne lige inden solnedgang
Fastelavns(bolle)søndag hos min søster
Gåtur i søndagssolskinnet
Et lille ♥ på vejen

 

Launch af min e-bog Hverdagsvelvære

Sikke en uge! Fyldt med travlhed, fælleskab, store smil og sommerfugle i maven.

I fredags udkom min e-bog Hverdagsvelvære, og den er simpelthen blevet taget så godt imod. Min indbakke har været fyldt med positiv respons, spørgsmål og søde ord, og det gør mig bare så varm om hjertet, at det vi har arbejdet på det sidste år og lagt mange, mange timer i, endelig er nået jeres side af skærmen ♥

Event i YO Studios

Lørdag fejrede vi udgivelsen med et event i YO Studios Århus. Her var 25 kvinder samlet til en søndag med inspiration til næring, bevægelse og gode vaner, og jeg kunne slet ikke falde ned igen bagefter efter al den gode energi.

Det er så rart at blive mindet om, at I, alle jer som følger med her i mit online univers, er rigtige mennesker og ikke bare ‘tal’ i statetikken, og det gjorde mig så glad at se fælleskabet blandt de deltagende, der hyggede og snakkede på kryds og tværs. Bedste lørdag, altså!

Regnvejrsmandag med hverdagsvelvære på programmet

Efter sådan nogle energi- og kærlighedsfyldte dage kan sådan en regnvejrsmandag her godt føles lidt grå, men det er faktisk helt rart med en dag med lidt mere ro på. Jeg sidder pt på min yndlingsplads på min yndlingscafé, og i eftermiddag har jeg en akupunkturbehandling, inden jeg skal til keramik med en god veninde. Vaskeægte hverdagsvelvære 😉

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar