Små ting

Fastelavnboller og søndagsgæster
Morgenmatcha inden morgenyoga
Klar parat til dans ved barren

Lørdagsluksus og planlægning af vores Skotlandtur hos min søster + kæreste
Lørdag besøgte jeg Paustian til re-opening
Der blev langet massevis af smagsprøver ud fra mine kogebøger

Om mandagen går jeg til keramik og øver mig ved drejebænken
Morgenkaffe på La Cabra
Smukt og lidt trist på samme tid

Golden latte på Café GLAD – så lun og lækker!

Jeg holder af hverdagen…

… og hvor føler jeg mig bare heldig, at jeg har en så frygteligt fin, fleksibel og broget én af slagsen. Med et godt miks af rutiner og trivialiteter, afveksling og nye udfordringer. Det er en balance, jeg har arbejdet længe på at finde, men lige for tiden synes jeg, jeg rammer den ret godt.

På mange måder har det hjulpet, at Simon er kommet hjem til Århus igen. Det er rart at være to, og jeg nyder sådan vores små hverdagstraditioner. Vi står op og spiser morgenmad sammen, inden vi følges ud af døren og nyder en 30 minutters gåtur, inden vi går hver til sit. Og så holder vi fri sammen om aftenen, hvilket er noget, jeg ikke var særlig god til at prioritere i den tid, hvor jeg var græsenke.

Et ønske om mindre computertid

Apropos hverdag og trivialiteter, så tilbringer jeg størstedelen af min arbejdsdag foran computer. Ligesom de fleste andre, forestiller jeg mig. Det ser måske ikke altid sådan ud, når man følger med på de sociale medier, men det er lidt skræmmende at tænke på, hvor mange timer, jeg tilbringer foran skærmen mandag til fredag.

Det er noget, jeg ofte har lyst til at ændre på. Jeg vil gerne mere ud i ‘virkeligheden’ og lave mad til og snakke med nogle af jer, der følger med, for det er dér, det jeg laver, først rigtigt giver mening. Det blev jeg mindet om, da jeg afholdte mit Hverdagsvelvære event og også igen i lørdags, hvor jeg besøgte Paustian i anledningen af deres re-opening.

Re-opening i Paustian

Måske nogle Århusianere har lagt mærke til, at Illums Bolighus i den smukke ejendom på Lille Torv har skiftet navn til Paustian? Navneskiftet skete egentlig allerede d. 1. december, men det blev aldrig rigtig fejret, så i lørdags afholdt de en festlig re-opening, hvor de inviterede kunderne forbi for at udforske transformationen. Der er virkelig set en hel del i den smukke bygning, og der er blandt andet kommet en bogshop i underetagen (lige ved siden af den fineste plante- og plakat-afdeling), hvor man vil kunne finde mine kogebøger. Derfor var jeg i lørdags forbi for at inspirere og forkæle kunderne med nogle smagsprøver. Blandt andet nogle af mine salat fra Grøntsagsglæde og de populære romkugler med sorte bønner, der altid både overrasker og hitter.

 


Jeg håber, I får den bedste uge, og krydser fingre for masser af solskin og forårsfornemmelser. Min mandag har budt på nogle produktive arbejdstimer, og nu er det tid til keramikkursus og dernæst en lille datenight med pho og forårsruller, inden vi skal hjem og ordne vasketøj…. Mest af alt holder jeg af hverdagen 😉

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Sikke nogle fine ting! Og et vigtigt lille digt <3 Er virkelig glad for disse indlæg og den inspiration, du giver.

    Og hvor er kjolen på nr. 6 dog smuk! Desværre er det lige kommet frem i en grundig rapport, at en Bestseller (og Adidas bl.a.) får produceret en del af deres tøj i Myanmar af kvinder, der ikke engang får mindstelønnen på 2,5 kr., men nærmere det halve. Og det for arbejdsdage så pressede, at der ikke er tid til at gå på toilet. Så må nok hellere finde en fin kjole et sted, hvor man ved, mennesker (og miljø) ikke har lidt på den måde.

Skriv en kommentar