Små ting

Besøg hos min keramik-pusher

egne keramik-eksperimenter, der vist er mere held end forstand

Klar-parat i YO med min Hverdagsvelvære totebag
Mandagsdate på Pho C&P
Ny-fiksede bryn og vipper. Yana er så dygtig!
Årets (måske) sidste fastelavnsbolle

En usædvandlig tom kalender

I går havde jeg et møde med min assistent Anne, hvor hun spurgte mig:

“Øhm, Emma, jeg har kigget i kalenderen, og jeg ved ikke, om det er fordi, der er noget, du var glemt at skrive i? En rejse? Et stort projekt? For den ser altså usædvanlig tom ud”

Spørgsmålet fik mig til at trække godt på smilebåndet, og jeg kan godt forstå, hun undrede sig. Det ligner mig nemlig slet ikke at have så meget luft i kalenderen, som der er indtil sommerferien. Men det er helt bevidst, og det gør mig faktisk næsten helt stolt, haha 😉

Hverdagens kabale

Som jeg skrev i sidste uge, føler jeg endelig, jeg er ved at have fundet en god, rolig hverdag. Med balance mellem produktive arbejdsdage med lange todo-lister og fritid med tid til keramikkursus og rugbrødsbagning. Og det er simpelthen så rart.

Jeg elsker alle mine projekter og mine tre virksomheder. Men jeg elsker også min familie, mine venner og min kæreste (mere). Og jeg elsker at læse, at være kreativ, at bevæge mig, at være ude i naturen, at passe kolonihaven, at sidde på en kaffebar og kigge på mennesker. Men jeg er først lige ved at lære, hvordan jeg sørger for at finde balance mellem det hele.

Jeg ved godt, jeg er skide priviligeret. Med et super fleksibelt arbejdsliv og ingen små børn. Men sandheden er, at jeg ikke altid er lige god til at benytte mig af det privilegium, og det er jo simpelthen for dumt. Jeg mener: Hvis det gør mig glad at tage til yoga kl 10 om formiddagen, og intet forhindrer mig i det, hvorfor gør jeg det så ikke?!

Godt spørgsmål! Så det har jeg sat mig for at gøre mere. Og i dag tog jeg sørme en arbejdspause for at hapse et af mine yndlingshold i YO 😉

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kæreste Emma.
  Jeg er så virkelig glad for, at du skriver om, hvor svært det er at finde den balance. For hver eneste gang jeg læser det, så minder det mig om, hvor vigtigt det er, at jeg mærker efter istedet for at tænke efter. For det er desværre ikke så nemt sagt som gjort. Heldigvis kan jeg mærke (heh), at jeg bliver bedre til at acceptere, at jeg også har brug for, at jeg sætter tid til at være mig. Og for det skal du have et stort tak og kram.

  1. Hej Ida <3 Det er i hvert fald ikke noget, som hverken du og jeg er alene om at synes er svært.
   Tak for dig!
   KH

 2. Det er så dejligt når man endelig får sin hverdag til at gå op, som det virker til at du er ved at få. Jeg bøvler selv med at få skabt mig en dejlig hverdag som giver mig energi, og ikke kun dræner. Jeg tror, at jeg er på vej til at knække koden. For mig handler det om at huske at prioritere mig selv, og aktivt sætte tid af i kalenderen til at lave mig-ting (for det kan hurtigt blive nedprioriteret). Og jeg må bare sige at dine skriverier på diverse medier (og i snakke i podcastet) tit har hjulpet og stadig hjælper mig meget til at finde særlige strategier til at få det indført. Så tak for det, Emma. Jeg nyder at følge med herinde. Du må have en rigtig dejlig dag.

Skriv en kommentar