Små ting

Sommerhushygge i solen med min søster
Magiske forårsfornemmelser ved Brabrandsøen
En aftenløbetur over Ringgadebroen

Min dygtige fotograf Winnie og hendes søde lille datter Marie
Frokostdate med min søster på en højhellig torsdag
Når Mia inviterer på bananbrød

Første gange (og bestemt ikke den sidste!) til klatring i Århus Boulders

Glimmer på

Sidste uge var simpelthen så god. Fyldt med rare minder, gode mennesker og hverdagsmagi.

Simon var på kursus i København hele ugen og arbejdede det meste af weekenden, og imens jeg savnede ham (skørt nok mere, end da han var i Berlin. Jeg har vist hurtigt vendet mig til tosomheden igen), sørgede jeg for at drysse godt med glimmer på og fylde ugen med masser af ting, jeg kunne glæde mig til: Mit ugentlige keramikhold, en aften i et klatrecenter, hyggelige kaffeaftaler, en sommerhustur OG godt med Emma-tid.

Hverdagsmagi – Fuldmåne & forårsjævndøgn

Jeg tror ikke, jeg er ene om at synes, at energien omkring sidste uges fuldmåne og forårsjævndøgnet var ret intens. Det var som om, jeg i flere dage havde gået rundt i en osteklokke, imens 100 tanker om fortid og fremtid hvirvlede rundt omkring mig. Så på dagen besluttede mig for at tage en halv fridag, rykke et par aftaler, og så brugte jeg i stedet tiden på at gå en lang tur, navlepille og dagsbogsskrible. Og hvor var det bare lige præcis, hvad jeg trængte til. Siden har jeg følt den energi og motivation, som jeg har savnet hele vinteren, og det er simpelthen så skønt. Det er blevet forår, og jeg er klar.

(PS: Hvis du synes, mine små hokus-pokus anekdoter er spænende, har jeg skrevet et kapitel om, hvordan jeg arbejder med månens cyklus i min e-bog Hverdagsvelvære)

Rigtig god uge, søde mennesker ♥

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg har haft en lille digital detox den sidste uge, så jeg synes det er ekstra hyggeligt med dagens “Små ting”. Det lyder som om, du har haft en herlig uge, Emma! Det pudsigt du nævner det med pludselig fornyet energi, for sådan har jeg også haft den sidste uge. Jeg bliver mere og mere nysgerrig på, at lære mere om månens cyklus 🌕

      1. Nej, for jeg har desværre ikke fået købt bogen endnu 🙊… Men så snart den første bachelor stress stilner af, er planen bestemt at købe den. Jeg vil gerne have god tid til at forbyde mig i den, fordi det tænker jeg bestemt bogen fortjener. Det ved jeg ikke er muligt, mens fokus er et andet sted, så den må på min to-do liste 📝

Skriv en kommentar