Små ting

Design af Atelier Aarhus 2020
Lørdagskaffe med nogle af mine yndlingsmennesker
Gåtur forbi det nye AARhus på havnen

Besøg af søde Christinna til yoga og morgenmad

 

William-videomand og min udsigt fra en dag fyldt med optagelser

fredag aften med kærestehygge, god mad og rødvin

Regnskabssønddag krævede snacks en masse
Små snacks til event i YO med Maude Hirst
Romkugler med sorte bønner er altid et (overraskende) hit hos alle

Tre af mine keramikværker. Krydser fingre for, at de klarer ovnen, hæhæ

At finde det søde i det sure

Godt nok er jeg lidt mat, øm og PMS denne mandag. Men jeg har startet dagen med en tur i svømmehallen, og nu hvor jeg sidder og kigger kamerarullen fra den sidste uges tid igennem, kan jeg ikke lade være med at få smil på læben. Sikke nogle gode, begivenhedsrige og brogede dage. Med mægtig fint forårsvejr, rart selskab og små sejre på hjemmekontoret.

Lige for tiden øver jeg mig i at finde det søde i det sure. At gøre alt det, jeg egentlig synes er lidt nedern, til noget rart.

I går brugte jeg eksempelvis lige godt 10 timer på at lave regnskab, og det er bestemt ikke min yndlingsbekæftigelse, men med god musik og snacks en masse, blev det blev faktisk en ganske OK søndag alligevel.

Det samme var tilfældet lørdag aften, hvor jeg joinede Simon på arkitektskolen. Jo, jeg vil da hellere, at vi er sammen på en anden måde. Men når han nu blev nødt til at bruge det meste af weekenden på skolen, kunne vi jo prøve at gøre det  jeg at lidt hyggeligt, i stedet for at jeg surmuler over det (hvilket jeg bestemt har været skyldig i før).

Meget apropos at finde det søde i det sure, så tager Simon ti dage til Spanien i morgen. Og han har ellers lige så lige været en uge i København. Det føles ærligt talt ret surt (især i dag hvor jeg føler mig ret PMS på den grådlabile måde). Men mon ikke det lykkes mig at finde en masse ‘sødt’ ved alenetiden? Jeg tror det ♥

Jeg håber, I får en god og mild mandag. Kram herfra.

xx Emma

4 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar