Små ting

Den smukkeste sommerkage klar til photoshoot

 

Forårsgåtur med verdens bedste Mia
Bobler på havnen med min søster

To af mine keramikkreationer – krydser fingre for, at de klarer ovnen!
Simon biksede den lækreste mexi-middag sammen
Morgenmøde-snacks

Arbejde og yndlingsfrokosten på Café GLAD

 

Weekendmorgenmad og ro i eget selskab
Forår- og påskefornemmelser på spisebordet

Genopladning af energidepoterne

Efter en ret så mageløs weekend i snegletempo er mine energidepoter ualmindeligt godt fyldt op denne mandag formiddag. De er blevet ladet op med lange gåture, søster- og venindetid, yoga og en halv dag i sofaen, hvor jeg fik læst sidste side af den ene bog og startet på en ny. Og så nåede jeg tilmed at kede mig en smule søndag aften, og selvom det jo skulle være så sundt, sker det virkelig, virkelig sjældent for mig, som I måske kan forestille jer. Men Simon er jo ude og rejse, og jeg har åbentbart hurtigt glemt, hvordan man får tiden til at gå, når man er alene.

Begivenhedsrige solodage

Heldigvis lader det til, at jeg kommer til alt andet end at kede mig denne uge, indtil han kommer hjem til Århus fredag. Jeg har en god, broget arbejdsuge foran mig med møder, videooptagelser og et skægt event. Og så glæder jeg mig især også til mit ugentlig keramikhold, starten på et nyt yogaforløb (jeg har forkælet mig selv med personlig undervisning en gang i ugen og glæder mig stjerne meget) og en weekend helt uden planer, hvor jeg endelig har en kæreste, jeg kan holde i hånden igen.

God mandag, søde mennesker. Jeg håber, jeres uge bliver skæppeskøn!

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar