Små ting

Blomster og kaffe på torvet
‘påskeæg’ til morgenmaden
Så smukt, så kortvarigt

tænker-på-dig-blomster fra søde Maria
Frokost med verdens bedste Mette i solen
Morgenmad og arbejde på yndlings-GLAD

Op og ned

Sidste uge har været så skør. Med opture, nedture, rundt i ring og hele følelsesregisteret igennem. Intet er gået, helt som jeg håbede, jeg har været ualmindelig hormonel og har savnet Simon helt åndsvagt meget (når man sammenligner med, at jeg lige har undværet ham i et halvt år uden større problemer).

Men ved I hvad? Jeg orker faktisk ikke rigtig snakke om det. Det er påskeferie, nu Simon er hjemme igen, og der venter os en uge fyldt med rare planer. En sommerhustur, familietid, gode venner og ro på. Lige præcis, hvad jeg trænger til.

Rabat hos Café GLAD

I dag har vi en morgenmadsdate på Café GLAD, og så tager vi den sidste hverdag, inden sommerhuset kalder på os i aften.

Jeg forestiller mig, at I nok har lagt mærke til, at jeg er glad for at komme på GLAD, og hvis det har givet jer lyst til at besøge caféen og prøve Århus’ bedste brunch, den friske salatbar eller de lækre romkugler, har jeg en rabatkode til jer, der giver 15% på menukortet hele påsken:

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Emma Martiny (@emmamartiny) den

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. En lidt sen kommentar til dette indlæg, da jeg først får det læst nu – men hvor er den fine blå (lilla?) kjole fra, som du har på på første billede?

    Ellers bare rigtig god dag til dig 🙂

Skriv en kommentar