Små ting

Gåtur med sødeste Camilla Julie
Kreatid med aquareller og moodboards
Fællesmøde med mine damer fra Collab Management
Frokost på Fredericia Street food

Chiagrød med passionsfrugt, kokos-pekansmør, granola, jordbær og spiselige blomster (bare fordi)
Morgenmadshygge med Simon, min søster og hendes kæreste. Elsker at have mine søstre i Århus, så vi kan ses hver uge.
Besøg på AROS. Den nye udstilling ‘Tomorrow is the question’ kan anbefales.

Besøg af hele min familien med pære- og (årets første) jordbærtærte

At tage sig tid

Tingene går ret langsomt her på matriklen for tiden. På den gode måde. Jeg tager mig tid, tager en slapper og tager mig den frihed at nyde, at der generelt er mere ro på i min lille biks, end der har været længe.

Det er ikke fordi, jeg nødvendigvis ligger på den lade side. Det kender I mig vist godt nok til at vide. Men i stedet for at starte en masse nye projekter og stræbe efter NYT, større, mere, bedre, stornyder jeg er være, lige hvor jeg er. At gøre det, jeg allerede gør og er glad for ordentligt, men lidt mere omtanke, uden hele tiden at skulle skynde mig videre til næste todo-punkt.

Den største bonus ved at skrue lidt ned for arbejdspresset er dog uden tvivl de ekstra timer, som jeg kan bruge på dem, jeg har kær. Mere tid til hyggesnak og lange gåture, sommerhusture og eftermiddagskaffe. Og mig selv, hæhæ.

Så venner: Hvis jeg er lidt stille hist og her på de sociale medier den næste tid, så tag det som et sundhedstegn. Jeg har det rigtig godt og nyder blot stilheden efter stormen ♥♥.

Jeg håber, I har fået den skønneste start på ugen

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hvor bliver jeg glad for at høre, at du har skruet mere ned, for din egen skyld <3 er sikker på tiden bliver fyldt ud med mere nærvær, bedre samtaler og det der gør dig glad. det kan man godt unde en som dig der har fart på..

  jeg maler selv i sådan nogle 'tegnebøger'/meditationstegning. jeg synes dog det ser endnu mere afslappende ud af male med pensler, hvor har du købt din farve og hvad hedder det? 🙂 knus Nanna

  1. Hej Nanna 🙂 Jeg har bare købt det i en kunstforretning. Hvis du bor i Århus, kan du fx kigge forbi Aart De Vos.

 2. Tusind tak, der vil jeg kigge forbi.
  Tak for dine gode opskrifter (har dine bøger) og gode podcast, dem nyder jeg.

 3. Hej Emma

  Hvor køber du mon spiselige blomster? Synes de er svære at opdrive, men vil så gerne have dem på vores bryllupskage i slutningen af maj 🙂

  1. Hej Marianne 🙂 Jeg gror dem selv på altanen. Ellers ved jeg, at de kan købes i Inco 🙂

Skriv en kommentar