Små ting

Når man går forbi en pæn væg, der passer perfekt ind i ens instagramfeed 😉

 

Et sløret og farverigt glimt fra SPOT-festival
Morgenmad i solen på La Cabra
… med trætte morgenøjne og sammen med mit yndlingsmenneske

Uden tvivl yndlingsmorgenmaden pt
Frokostmøde med min seje agtent, der alti-alti’ er på mailen, haha 🙂
Fødselsdagsfejring af Maria Vestergaard og møde med Collab

Frokost (og fritter hæhæ) med verdens sødeste Nanna

God mad og hverdagsfestligheder

Jeg har i hvert fald spist godt den sidste uge, kan vi vist hurtigt blive enige om, når man scroller gennem billederne i min kamerarulle fra den sidste uges tid 🙂 Masser af hyggelige aftaler, god mad og hverdagsfestligheder. Jeg var et smut til SPOT-festival, fejrede to fødselsdage og fik set nogle rare mennesker.

Collab Management

Sidste uge brugte jeg også en del tid med Collab, det seje influent management, jeg både er medejer af og meget stolt af at blive repræsenteret af. Min agent Maria Kietz og jeg afholdte blandt andet et foredrag i en fagforening om influent-marketing. Og så brugte jeg også en hel dag sammen med mine to Mariaer (Kietz og Vestergaard), hvor vi råhyggede, fejrede fødselsdag og fik diskuteret fokusområder og fremtidsudsigter for vores fælles virksomhed. Collab har virkelig fået en hel fantastisk start, siden vi lancerede i februar, og jeg føler mig simpelthen så taknemmelig over at arbejde sammen med sådan nogle seje og søde damer.

 


 

Denne uge fortsætter med et lige så skønt og begivenhedsrigt program, og den er startet ganske fremragende (med endnu en La Cabra morgenmad, haha!), en (endelig!) tom indbakke og nu skal jeg til keramik 🙂

Jeg håber også, at jeres mandag er kommet godt fra start.

Klem, 

Emma

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Kære Emma, har forgæves ledt efter et bestemt indlæg, hvori du nævnte ny butik i Århus med blandt andet meget smukke hårklemmer her for nyligt. Kan du hjælpe mig? Du skrev om, at man endnu ikke kan købe deres produkter på internettet.

    Tak for en skøn blog!

    kh Amanda

Skriv en kommentar