Små ting

Fejring af yndlingsmenneske og en overstået eksamen på Vesterlauget
Yndlingsmorgenmaden på Café GLAD
Søndagstrætte øjne og et selfie på sofaen
Jeg er godt igang med Kongens Fald. Og jeg synes om den og er vildt irriteret på den på samme tid, haha.
Sommerhusstemning

En af mine nye keramikkreationer klar til brænding
Is med min søde søster hos Mammis Galato
Frokost på LaCabra til Latinerfestival

Indkøb til altanen

 

Glædelig Grundlovsdag! Glædelig valgdag! Og måske også glædelig fridag til de fleste af jer? 🙂

Design af et nyt produkt

Jeg sidder i skrivende stund på LYNfabrikken med dagens anden kop kaffe. Den første blive drukket på Vesterlauget sammen med dygtige Nanna, hvor vi mødtes (efter et svedigt hold i YO) for at tale om design af et label, som hun hjælper mig med at få i vinkel. Jeg lancerer nemlig et nyt produkt til efteråret, og Nanna sørger for, at det kommer til at se drøn lækkert og ‘Emma Martiny-agtigt’ ud. Heldigvis kender jeg ikke andre, der er dygtigere til netop dét, så jeg er stensikker på, at det nok skal blive helt perfekt. Og så snart jeg har lidt mere at vise, glæder jeg mig til at dele lidt smugkig af, hvad vi har gang i, på min Instagram.

Sommerferieslutspurt

I disse dage har jeg gang i slutspurten op til sommerferien. Men heldigvis føles den ret overkommelig, og jeg har en god følelse af, at jeg nok skal nå det hele, uden at skulle sætte farten alt for meget op til sidst.

Faktisk føler jeg allerede, at feriestemningen er ved at snige sig lidt ind på mig – selvom det er liiige tidligt nok, for jeg har altså lige en lidt rigelig begivenhedsrig uge tilbage, jeg skal klare mig igennem. Men Simon har (endelig!) afsluttet sin sidste eksamen, og det betyder, jeg har har en kæreste igen efter to måneders soloræs. Så i weekenden tager vi forskud på feriefornemmelserne, når vi kører op til mine bedsteforældre på Mors og nyder et par dage med ro, natur, nærvær og 6 daglige måltider (hver 3. time – på slaget!).

Man kunne også kalde turen til provinsen for en flugt fra Northside. Vi ender desværre med med at springe over festivalen i år på trods af det ellers fremragende program, så det er nok meget smart at bruge weekenden væk fra Århus for at udgå alt for meget FOMO 😉

Rigtig god dag til jer alle. Nu vil jeg klappe skærmen sammen og gå ned og stemme. HUSK nu at gøre det samme ♥

Shop the post

- reklamelinks

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma!

    Skønne billeder! Jeg spotter en fed cykel, hvor er den købt (jeg bor i Århus), og hvilket mærke er det? Jeg er selv på udkig efter en ny 🙂

    Knus Maria

    1. Hej Maria 🙂 øøøh, jeg kender faktisk ikke mærket, men jeg har købt den hos Ringgårdens Cykler 🙂

Skriv en kommentar