Små ting

En ny yndlingskjole, jeg har modtaget i gave fra LÏST
Kaffe og kærestetid på Café GLAD
Morgenmøde med min seje agent Maria
En lille dagstur med møder i København

En smuk stak havrepandekager
Tarteletter hos mine bedsteforældre
Sød, sødere, Camilla Julie

Den fineste buket fra rabatten pynter på spisebordet
En skøn dag med Collab, hvor vi skød kampagne til Naturli’

Feriestart

Klar, parat, feriestart! I morgen tager vi til Skotland, og jeg glæder mig stjernemeget. Til smuk natur, lange gåture. Til at se og opleve noget nyt. Til ro og tid med nogle af mine yndlingsmennesker.

Flueben og autosvar

De sidste uger har været travle men gode, med et fuldtpakket program og aftaler med folk, jeg gerne ville se, inden alle går i feriemodus, og Århus bliver mennesketomt. Og så har jeg fået afsluttet en masse arbejde, så jeg nu sidder med en (næsten) tom todo-liste og kan holde fri og sætte autosvar på mailen med god samvittighed.


Atelier Aarhus kalenderne er sendt til tryk ✓

De sidste opskrifter og billeder er afleveret til diverse kunder ✓

Indbakken er tømt for hastesager ✓

At er aftalt og koordineret med mine seje kollegaer i Collab ✓

Og så har jeg fået planlagt en masse lækkert indhold, som I kan nyde godt af, imens jeg er iført regnjakke og vandresko ✓


 

Rigtig god sommer venner ♥ Imens jeg er væk passer min seje assistent Anne biksen, så webshoppen og bloggen her kører, som det plejer. Og så glæder jeg mig til at kigge ind hist og her med postkost fra ferielandet.

Kram,

Emma

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar