Små ting

Den smukkeste valmueeng, tæt ved mine forældres sommerhus

 

Klar, parat, løb!

 

Morgenmad på Jumbo
Et nyt eksperiment. Kan I gætte, hvad det skal blive til?
En vase klar til forglødning
Et formiddagssæt fra La Cabra: Filterbryg og kardemommesnurrer

 

Tapasdate på altanen
På cykeltur ud mod sommerhuset
Frokost med min søster i baggården på Café Frida
Kakao og kalenderskriblerier inden den sidste ferieuge
sommermad ♥

Feriestemning

Vi er gået all in på feriestemning herhjemme. Vækkeuret er lagt i skammekrogen, vi ser serier midt på dagen og føler os lidt snydt, hvis vi ikke får ‘dagens is’.

Efter vores tur til Skotland stornyder jeg fridagene hjemme i Århus, og udover sidste uges keramikkursus forsøger jeg på bedste vis at holde kalenderen fri for for mange aftaler, så der er plads til flere af de impulsive af slagsen. Til oprydning i rodeskufferne og seriemaraton  på regnvejrsdage og strandture og lange gåture, når solen skinner.

At holde fri som selvstændig

Som selvstændig synes jeg godt, det kan være svært at holde helt fri. Der dukker ligesom altid et eller andet op, som kræver min opmærksomhed. Noget, som gør, at jeg bliver nødt til at sætte mig foran computeren, selvom jeg egentlig havde lovet mig selv at holde mig langt ude af min indbakke. Og sådan har det også været denne sommer.

Jeg har efterhånden ud af, at det kun giver mere stress og besvær, hvis jeg stædigt insisterer på ikke at forholde mig til noget som helst arbejdsrelateret i ugevis. Så i stedet checker jeg ind en halv time her og dér, nok cirka hver anden dag, og det er nok til, at jeg kan forblive i feriemodus resten af døgnet. Selvfølgelig kan jeg godt misunde dem, der kan efterlade computeren på kontoret og holde Fri med stort F i flere uger, men man må jo tage det sure med det søde, og heldigvis finder jeg det ret nemt at drysse sukker på, så de små hasteopgaver bliver mere fornøjelige.

 

Rigtig god mandag til jer alle. Hvad end den byder på klassisk sommerferie, normal arbejdsuge eller lidt en blanding

 

Klem,

Emma

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor er det nogle fine billeder, det ser super hyggeligt ud 💛 Mon de små keramik dyr skal blive til en uro til det kommende barn?
    Fortsat god sommerferie skønne Emma, og stort stort tillykke ☺️

Skriv en kommentar