Små ting

Verdens bedste Mia og morgenmad på La Cabra

 

Morgengrød med alverdens toppings
Pizza-tapas for to i sofaen
Smørrebrød på Skovmøllen. Så hyggeligt et sted!

Festforberedelser i sommerhuset
En dukkert inden gæsterne ankom
Fornemt besøg til grillmad på terrassen

Frokost i Nordsminde

Glade typer til mine forældres sølvbryllup

 

Matcha i min yndlingskop

 

Første dag tilbage på hjemmekontoret

Her sidder jeg, tilbage på min pind. På den ene side er det lidt vemodigt, for dette års sommerferie har virkelig været stjerneskøn. Og på den anden side er det faktisk ganske OK. Godt nok er todo-listen ved min side ualmindelig lang, som den jo så ofte er efter feriefravær, men på lister står der nogle spændende opgaver, jeg har glædet mig ualmindelig meget til at tage hul på.

Atelier Aarhus 2020

De næste uger skal jeg blandt andet fordybe mig i Atelier Aarhus, hvor næste års kalendere snart lander på lageret. Der skal designes ny hjemmeside, skydes produktbilleder og planlægges lancering. En lancering, der i år kommer til at ligge lige klos op ad min seje partner-in-crimes Mettes termin, hvorefter min følger præcis to måneder efter. Dét skal nok blive et interessant puslespil, hæhæ 🙂

Arbejdsdage med feriestemning

På trods af, at jeg har ret store ambitioner for, hvad der skal udrettes de næste måneder, er min intention at bevare så meget feriestemning i hverdagen som muligt. Simon har jo som studerende stadig ferie længe endnu, og det samme har min familien, så for at jeg ikke kommer til at føle mig alt for snydt, tænker jeg at arbejde delvist fra sommerhuset og kolonihaven, så jeg kan lege, at sommerferien varer ved, når arbejdsdagen slutter. Grillmad, gåtur ved stranden og en aftendukkert som afslutning på en normal arbejdsdag, må da kunne få mine skuldre til at forblive så langt væk fra ørene, som de sidder nu efter en måneds fri.

 

Klem,
Emma
2 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma.
  Jeg elsker at følge med hos dig, det giver mig så meget glæde, så tusind tak for dig ❤️
  Og så vil jeg ønske dig kæmpe stort tillykke med graviditeten, det et da helt fantastisk! Jeg håber du kommer til at dele lidt ud af dit eventyr 🎈
  Af ren nysgerrighed vil jeg spørge om Simon ikke har et studiejob, siden han har så lang sommerferie?

  1. Hej Cecilie 🙂
   Tak for de søde ord <3 Jeg kommer helt sikkert til at dele lidt, skal bare lige finde ud af hvordan.
   Simon arbejder også lidt i sin ferie. Og så hjælper han også mig en del 🙂

Skriv en kommentar