Små ting

En varm og fin aften på Århus havn
Middag på Hantwerk. Dét kan anbefales!
Pizza- og gamenight

Iskaffe og billedredigering på Café GLAD

 

Byens bedste cortado på Altura

 

På jagt efter karatespark. Sådan her ligger jeg flere timer dagligt, haha!
Middag i aftensolen i Mejlgade
Stjerneskud på Skovmøllen
En lang gåtur med ham, jeg allerbedst kan li’

Alle mine keramikeksperimenter klar til glasering.

 

Frokost på Greenilicious, der åbnede i Jægergårdsgade i weekenden
Vores lørdagsplaner: At ligge og dase på et tæppe i skyggen

En gåtur ved Brabrandsøen med podcast i ørerne

 

Besøg af mine kusiner til hjemmelavet jordbærtærte

Mandag med morgentrafik og email-strøm

Så blev det sørme mandag. En af de mest mandagsagtige mandag på året. Godt nok har jeg været tilbage på kontoret den sidste uges tid, men det har stadig været med sommerferiefornemmelser til den store guldmedalje og en usædvanlig tom indbakke. Som om at resten af verden holdt ferie, imens jeg lige så stille begyndt at få styr på biksen igen. Men i dag er det anderledes. Der er pludselig den vanelige mængde biler og cyklister i morgentrafikken, og jeg modtager andet en auto-svar på e-mailen.

Men hverdagen er nu også meget fin, på trods af det lidt højere tempo, og denne uge er sprængfyldt med gode planer: Atelier Aarhus-arbejde, fotoshoots, kaffedates, en tur til Odsense blandt andet. Oooog en helt masse computertid, men det er tilmed blivet helt hyggeligt, efter jeg har fået selskab af en livlig type i min mave, der bakser og sparker, hver gang jeg sidder, står eller ligger stiller 😉

Rigtig god mandag, søde folkens. Er I også vendt tilbage til hverdagen, eller kan I nyde ferien lidt endnu? 

Klem,

Emma

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar