Små ting

Morgenstræk i mit nye træningstøj fra H&M (modtaget som gave)

 

Luksus lørsdagsmorgenmad
Til havefest i min søsters kollektiv
.. sammen med ham her <3

Arbejde fra Café Glad med yndlingsmorgenmaden
En helt fantastisk middag på Møf

Til fest med mine Collab management damer

 

Date på Madklubben med sødeste Nanna
Fine Århus på en stille og grå morgen

 

Hej fra sygesengen

.. Eller sofaen er jeg opgraderet til nu 😉 Så der er trods alt fremskridt siden i går, hvor jeg vitterligt ikke kunne overskue andet end at ligge under dynen på den blødeste madras.

Jeg har været ret hårdt ramt de sidste par dage, så i stedet for at nyde det gode vejr, har jeg sovet dagen væk med nedrullede gardiner. Dødsygt, bogstaveligttalt 😉

Den lille i maven virker heldigvis ikke til at være påvirket. Der bliver slået kolbøtter og danset stepdans (eller nok nærmere Fortnite, tror I ikke? haha!) til den store guldmedalje. Og selvom det ikke ligefrem er det rareste at få skubbet til alle sine indvolde, når kvalmen raser, er det også den mest beroligende følelse på samme tid.

En rolig uge

Sådan nogle sygedage kommer aldrig belejligt. Men på magisk vis er min uge alligevel endt med at være overskuelig, fordi andre har rykket møder og aftaler for mig. Så mine planer for ugen er at samle energi igen og få lige så stille få samlet op på alle de opgaver, jeg pludselig blev nødt til at smide på gulvet.

Som I kan se på billederne i dette blogpost, har der været godt fart på de sidste uger, så mon ikke jeg på flere måder har godt af at trække stikket lidt?

 


Med ønske om en dejlig uge til jer alle,

♥ Emma

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar