Små ting

Til babyshower hos søde Mette
Vandretur (i t-shirt!) rundt om brabrandsøerne
Middag på den nye restaurant Mamma’s (inviteret)

Morgenmadsdate på Hverdag

 

Redebyggeri ♥ Vi fik samlet vores puslebord
Til (hygge)møde med Collab, hvor jeg mødte Marias lille guldklump
… Og der blev serveret det her bræt med trøffeltoast (OMG!)

Når dagene flyver forbi..

Det kan næsten ikke siges, uden jeg lyder som verdens største kliché… Men hold nu op, tiden flyver i øjeblikket!

I denne uge er jeg gået ind i tredje trimester. Bladene på træerne er pludselig blevet gyldenbrune. Og hver dag er ovre, før jeg overhovedet har nået at se mig om (eller vaske tøj, tømme opvaske og krydse de sidste ting af min todo-liste ikke mindst).

En uge som græsenke

Simon er ude og rejse i denne uge, så jeg forsøger udnytter den ekstra tid, titlen som græsenke giver mig, til fulde. Der er nemlig nok se til, her lige inden vi lancerer Atelier Aarhus kalenderen. Så det falder faktisk meget belejligt, at jeg kan bruge aftenerne på kontoret, nu hvor min yndlings overspringshandling er udenbys.

Atelier Aarhus lancering

Apropos Atelier Aarhus, så er det jo simpelthen i næste uge, det hele går løs. Vi åbner webshoppen på mandag d. 30. Kl 20, og i hele lanceringsugen kan I få 15% rabat med koden ‘LAUNCH’.

For at fejre lanceringen af vores 2020-kollektion med et brag, afholder vi desuden pop-up shops i både Århus og København. På tirsdag kan I fange os i Nabo Kiosk i Århus. Og på torsdag hos Aster i København. Jeg håber på at se en masse af jer

Klem,
Emma

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar