Små ting

Gåtur ved Moesgaard. Naturen derude er så evigt smuk her om efteråret.
Morgenmøde med (Simons) surdejsboller.
Photoshoot, hvor den nemmeste pastaret var på menuen.

Min bedste partner-in-crime til vores pop-up shop i Århus
Spatur med alle kvinderne i min familie
og en lille morgenløbetur

En lille lørdagsdate på Hamanns, Emma 1990
Kontortid i København
Min bedste støtte ♥

Grøn morgenmad på Café GLAD

 

Så blev det sørme efterårsferie! Sådan cirka i hvert fald. I ved, at min arbejdskalender er godt fyldt i disse uger, så helt fri kan jeg ikke holde. Men feriestemningen, dén har jeg taget til mig. Og så flytter mit kontor (læs: min laptop) til Berlin for en stund, hvor Simon og jeg vil nyde nogle dage væk hjemmefra.

Pt. sidder jeg i bilen på vej mod yndlingsbyen. Med Simon til mit venstre, en god samling snacks ved fødderne, laptoppen på skødet og indbakken åben. Og så passer det jo fremragende med, at vi rammer Berlin til en tidlig fyraften 🙂 

De næste dage skal jeg blot holde styr på det mest nødvendige, og så glæder jeg mig ellers stjerne-meget til kærestetid, kultur og kaffebarshop.

Rigtig god uge til jer alle ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar