Små ting

Når den gravide spotter en bænk på vores gåtur 😉
Blomster fra torvemarkedet
Grøn frokost på GLAD

Optagelser i YO af en træningsvideo til gravide
Brunch på Gartnergården udenfor Århus
Tjek lige, hvor stjernefin deres gård er i øjeblikket

Løbetur i Berlin

 

Til 30 års fødsesldag
På besøg i Marias smukke nye hjem
Hun havde (naturligvis) kanelsneglene klar

 

Efter at have løbet rundt i cirkler om mig selv for at nå det hele, føler jeg endelig, der er ved at være styr på sagerne. Godt nok er listen over alt det, jeg gerne vil have klaret, inden jeg går på barsel om en måneds tid stadig lang. Men overskuddet er større, og arbejdsmotivationen stjernehøj.

De sidste par uger har således været et miks af produktive arbejdsdage og kvalitetstid med nogle gode mennesker. Og endda sommetider begge dele på samme tid 🙂

I sidste uge inviterede Maria eksempelvis mig og resten af Collab forbi til morgenboller og kanelsnegle. Med god tid til både hygge og professionel sparring. Og så skulle vi naturligvis se Maria nye hus. Det er bygget af eurodan, og jeg siger jer, det var fint. Særligt det store køkken alrum med højt til loftet og det smukkeste lysindfald imponerede. Det samme gjorde køkkenet med de lækreste stenbordplade, der virkelig fik mig til at drømme om at flytte i hus inden alt for længe.

Det er i det hele taget også noget, der fylder meget i øjeblikket. Tanker om fremtiden og snakke om, hvad vi egentlig drømmer om. Selvfølgelig glæder jeg mig mest bare til at møde vores dreng til december. Men samtidig kan jeg ikke lade være med at fundere over, hvad den nye tilværelse kommer til at byde på, og hvordan vores behov kommer til at ændre sig. Vil vi blive i byen? Vil vi flytte i hus? Vil og kan jeg arbejde, som jeg gør nu? Hvordan mon hverdagen kommer til at hænge sammen?

Jeg har intet svar på nogle af spørgsmålene, og jeg har heller ikke travlt med at finde dem. Men jeg glæder mig til, de dykker op i løbet af det næste år og at blive klogere på, hvad fremtiden byder på ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar