Små ting

Det rareste hyggesæt fra PartTwo med god plads til maven
En lørdag til fødselsforberedelse

Den smukkeste årstid, som vi kan nyde bare lidt endnu
Frokostmenuen når vi mødes i Collab Management

Fine, fine Århus og yndlingsfarver på en gråvejrsdag
Frokosthygge med min mor og søster på CaféGLAD

 

 

Alt kører i vaskeægte søndagsmodus herhjemme. Med familiehygge, gåture i det smukke efterårsvejr, nybagte kanelsnegle og lidt hyggearbejde med Netflix i baggrunden. Sådan cirka som jeg aller bedst kan lide det.

Det rolige tempo er tiltrængt, for jeg føler mig ærligt talt lige lovlig hormonel og følsom i dag. Måske fremprovokeret af en hel dag med fødselssnak i går? Her var vi nemlig til et fødselsforberedelseskursus i Smertefri fødsel. Noget, jeg har fået anbefalet af mange, både veninder og hjælpsomme folk online.

Kurset gjorde både, at jeg føler mig bedre klædt på og virkelig ser frem til fødslen. Og så fik det virkelig banket ind i hovedet på mig, at nu er det snart nu. Der er kun lige godt en måned til min termin (men hvem ved om han beslutter sig for at komme før?). Så det er vist ret naturligt, at tanker om fødslen om alt det, der venter efterfølgende, fylder meget. Jeg håber bare, at det kan lykkes mig at bevare fokus en uge eller to endnu, så jeg kan få afsluttet alt på barsel med god samvittighed. Og ellers? Ja så går det nok også helt OK 🙂

 

God søndag aften til jer ♥

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar