Små ting

De sidste dage på hjemmekontoret

Uroen er kommet op over puslebordet
Træning med en stor badebold på maven

Fejring og forkælelse af de bedste kvinder, inden vores lille dreng kommer til verden

Mias surdejsboller

årets adventskrans

Første dag på barsel er snart gået, og det er simpelthen lykkes mig at holde computerskærmen lukket indtil nu. I stedet har jeg fulgt Simon afsted i morges, været til gravidtræning, bagt brunkager og fået massage. Og nu sidder jeg i kalenderlysets skær med en chailatte og dagens fyldte chokolade fra min julekalender. Så altså… Hvis det er sådan, min barsel kommer til at se ud de næste uger, inden vores lille dreng melder sin ankomst, brokker jeg mig ikke det mindste.

Den sidste uge inden barselsstart var ellers mildest talt en anden historie. Jeg troede egentlig, at jeg havde fået styr på det hele og var klar-parat til at lukke biksen. Lige indtil jeg blev ringet op af min assistent Anne, som med panik i stemmen forklarede, at vi havde været udsat for et hacker-angreb. Af den rigtig grimme slags.

De næste dage gik derfor med store bekymringer, snak med bank, forsikring og jeg ved ikke hvem. Og selvom der lige så stille kom styr på det hele, havde jeg ærligt talt svært ved at give slip i fredags. Jeg tog ellers i sommerhus, stirrede ind i en brændeovn og gik ture på stranden, men mit hoved var et helt andet sted.

Det var først i søndags, da jeg kom hjem og blev mødt af en lejlighed fyldt med alle de nærmeste kvinder i mit liv, der var mødt op for at fejre og forkæle mig og ham i maven, at det gik op for mig, at nu var det altså tid til, at jeg gav slip og gik på barsel – også mentalt! Heldigvis har jeg jo nogle seje mennesker omkring mig, der sørger for at holde styr på situationen, imens jeg er fraværende. Og så er der også bare nogle ting, der er vigtigere,  ♥

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Kære Emma.

    Måske ser du først min besked når du er langt på den anden side men jeg ville bare lige kigge ind og ønske dig held og lykke med det hele og god fornøjelse med både fødsel og kommende titel som mor.

    Stort kram fra en “gammel” læser 😉

Skriv en kommentar