Små ting

Iklædt fødselsdagsgaver fra top til tå: Natsæt fra Aiayu og halkæde fra Nirrimis
Hjemmelavede vaniljekranse med ristede mandler. Jeg laver verdens bedste, hvis jeg selv skal sige det 😉
Terminsdagen blev fejret med en omgang barre og en to timers lur 😉

Gåtur omkring Egø Engsø
Gåtur omkring Engsøen

 

Julelækkerier og flat whites med Mia på Jumbo
Udsigten fra stranden ved mine forældres sommerhus

 

 

Vi venter stadig. Terminsdagen er passeret, og nu forsøger jeg blot at forblive tålmodig og undgå bekymringer om igangsættelse og ting i den dur. Mon ikke han kommer lige straks? Jeg håber det – og noget tyder heldigvis på det, for der har været falsk alarm med begyndende veer et par gange, hvorefter det er gået i sig selv igen. Ret frusterende, men jeg tolker det som, at kroppen forbereder sig og varmer op til den store præstation.

Heldigvis er ventetiden blevet forsødet, nu hvor Simon er gået på juleferie. Vi hygger os med lange gåture, fiflerier i lejligheden og familiebesøg. Og så tager jeg mig mindst en god lur dagligt 😉 Tempoet er langsommere end nogensinde før, og så suger jeg til mig at den særlige stemning af forvetningsglæle og kærlighed fra alle omkring os.

Morgendagens skal fejres hos Simons forældre her i Århus. Så må vi se, om vandet går i kirken, eller når vi danser omkring juletræet. Han er i hvert fald noget så velkommen, vores lille dreng. Jeg bruger gerne juleaften på fødegangen, hvis det betyder, at vi endelig får lov til at møde ham ♥

 

Eller er der kun tilbage at ønske jer alle en rigtig glædelig jul! Jeg har planlagt de lækreste nytårsopskrifter til jer, som kommer til at pryde bloggen den næste uge, og så kigger jeg naturligvis forbi, når vi lige er landet i vores nye rolle som forældre.

Kys og kram, 

Emma

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hvor er det spændende! Måske kommer han til at dele fødselsdag med mig, d. 25., hehe (og det er altså i øvrigt en hyggelig dag at blive fejret, selvom folk altid spørger mig, om ikke det er besværligt og træls!) Glædelig jul og god fornøjelse med det hele <3

  1. Tusind tak Sarah 🙂 Det kan meget vel blive i morgen – jeg håber i hvert fald ikke, han venter alt for længe 😉
   Glædelig juL!

 2. Glædelig jul og spændende om I får et lille julebarn 🙂
  Held og lykke med fødslen og nyd dagene til han titter frem i verden 🙂
  Tak for mange gode inspirerende indlæg.
  Glædelig jul!

 3. Rigtig glædelig jul og al mulig held og lykke med den kommende fødsel ❤️ jeg sender vestøv i din retning og håber, at der ikke går længe før I får lov til at møde jeres lille dreng.
  Jeg vil også lige indskyde, at jeg fødte i foråret og endte med igangsættelse og selvom det var noget af det jeg helst ville undgå (og endte med at bekymre mig en del om) blev det heldigvis en god oplevelse 😊

Skriv en kommentar