Små ting

Den første tur ud i den virkelige verden. Otto sov trygt i viklen hele vejen.
Blomster fra verdens bedste damer i Collab Management

 

De allerbedste to.
Min søster har strikket den fineste garderobe til Otto
Min lille familie

Vi øver os i at vikle, og Otto er heldigvis fan
Jeg har taget hul på min 2020-kalender fra Atelier Aarhus, og den er allerede fyldt med store drømme og fine intentioner.

 

En lille trilletur med barnevognen. Ret angstprovokerende de første gange, men vi øver os og kommer længere og længere væk fra lejligheden.

 

En lille hilsen her fra barselsland. Hvor dagene flyder sammen, imens vi lige så stille lærer vores lille menneske, hans rytme og behov og vores rolle som forældre at kende.

Alt går heldigvis så godt. Amningen kører, vi får sovet godt (nok), og Otto virker til at stortrives. 7-9-13 og alt det dér. Han tager flot på, sender små smil og gør alt det, en baby kan og skal – til sine forældres store beundring 😉

I morgen går Simon officielt på barsel, og det glæder vi os alle stjernemeget til. Så tager vi en måneds fuld barsel sammen, inden jeg lige så stille begynder at løfte ansvarsområder i mine forskellige virksomheder igen. Og jeg glæder mig faktisk til begge dele. Til at stornyde barselsboblen og vores nye trio, og til at finde tilbage til en hverdag, hvor jeg både kan være Mor med stort M og ambitiøs selvstændig. En balance, det nok kommer til at tage lidt til at finde, men jeg er sikker på, det nok skal lykkes.

Kram, 
Emma

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar