Små ting

Julerier og kreatid

 

Frokost med søde Christinna på Café Fika
Morgenhold i YO. Bedste start på dagen!
Langsom søndag med søstertid. Først yoga, så brunch. Århus bedste fåes hos Café GLAD

Efermiddagsgåtur i gråvejr
Foto-mad i Winnies studie.
Morgenmøde på La Cabra
Åbningsevent i den nye Bahne butik på Strøget
Sé lige deres fine prøverum!

Venindedate i Væksthusene med verdens bedste Mette

Weekend uden planer

Jeg kan ikke huske sidst, jeg havde en weekend uden planer, så de sidste to dages snegletempo var mere end tiltrængt. Jeg sneglede mig ud af sengen sidst på formiddagen, videre ned på en kaffebar, til yoga med min søster og videre hjem igen. Og ellers brugte jeg stort set resten af weekenden i vandret position på sofaen samt i køkkenet, hvor jeg testede opskrifter og bagte kage til mandagens photoshoot. Rart, rart, rart.

Min madplan i Femina

Kagerne har været med i studiet dag, hvor vi har skudt billeder til Femina. De sidste uger har vi taget hul på produktionen igen efter flere måneders pause, da Winnie (den dygtige fotograf) har været på barsel. Men nu kører madplan-toget igen, og vi har fået et ekstra lille menneske med ombord, som klarer det godt – så længe mælkebaren blot er åben med jævne mellemrum 😉

 

Nu vil jeg klappe laptoppen sammen og hoppe ud af ‘arbejdstøjet’ (jeg dufter altid af en blanding af bacon/fisk/karry, når vi har været i fotostudiet), inden jeg får besøg af en savnet veninde. Apropos mine intentioner for den næste måned, så står den på ekstra venindetid denne uge, og det glæder jeg mig meget til.

Klem,
Emma

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar