Små ting fra Budapest

P7240141{ Sé så fin: En rose-is fra Gelarto Rosa }

Godmorgen fra Budapest. Her et lille billedfyldt postkost fra mig til jer 🙂
Byen er vidunderligt, og vi nyder dagene i fuldedrag. Jeg viser det frem, som jeg kan huske og bedst kunne lide fra mit sidste besøg, og sammen opdager vi en masse nyt – seværdigheder, som guidebogen præsentere os for, og tilfældige mærkværdigheder, vi tilfældigt kommer forbi på vores lange gåture.
Budapest kan altså noget. Her er sol, pastelfarver og ruiner. Markeder, mægtige kirker og smukke synagoer. Termalbade, luksus middage til budget priser og kaffebarer til både hipsers og bedstefædre. Vi har været her to dage nu og har allerede set det meste, men jeg priser mig lykkelig for, at rejsen kun er halvvejs ovre, for så føles det stadig lidt som om, den lige er begyndt. Og jeg vil gerne opleve det hele én gang til, inden vi vender snuden hjem ad 🙂

P7240122{ Basilica of Steven }

P7250291{ Svedig på toppen af Gellért Hill }

P7240190{ Matthias Church i hjertet af Castle District }

P7240178{ En tur med den smukke, gamle Sikló }

P7240069{ Søndagsmarked i Szimpla Kert}

P7230001{ Forventningsglæde inden afgang }

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma,
    Tusind tak for dit gode råd vedr. sikkerhed i Budapest og en inspirerende hjemmeside.

Skriv en kommentar