Små ting fra Skotland

En aften på Sonder i Edingburg
Morgenmad på Skotsk manér

Turister ved Eilean Donan Castle
Selveste Harry Potter-broen

På toppen af Ben Nevis

Kilt Rock and Mealt Falls Viewpoint
Næsten på toppen ved The Storr
Whiskey en masse!
Den obligatoriske fish & chips

En hilsen fra højlandet

En lille hilsen fra det skotske højland. Vi er nu nået til Inverness og nyder by og kultur, efter en hel uge med vandreture i det smukkeste landskab, jeg hidtil har oplevet.

Der er noget fuldstændig magisk over den barske og alligevel frodige skotske natur – lige meget om man ser den glide forbi fra bagsædet i en bil eller spejder ud over de uendelige grønne høje fra en bjergtop.

Tempoet har vi holdt ret lavt på vores roadtrip. Med et par overnatninger eller tre hver sted og god tid til både at udforske og slappe af. Vi har spist haggis, fish & chips og steak pie. Turistet den på diverse gamle slotte, besteget det højeste bjerg i Storbritannien og sneglet os rundt på snoede, ensporede veje. Simon har klaret venstrekørsel til bravour, jeg har vundet flere slag femhundrede, og med os har vi det bedste selskab – min søster og hendes kæreste. I dag skinner solen tilmed, og nu vil jeg starte dagen med en lille løbetur langs River Ness, så jeg brokker mig ikke det mindste ♥

Klem,
Emma
4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej emma, det ser helt fantastisk ud.
    hvor bor i henne, for synes der er mange interessante steder. Har i lejet en bil så i kan komme rundt til de forskellige vidundere? (:

    1. Hej Cecilie 🙂 Der kommer en guide op på bloggen senere i dag, hvor du kan læse om det hele.

Skriv en kommentar