Spørgeskema // Deltag og vind alle mine kogebøger


Jeg vil så gerne inspirere alle jer, som følger med, på den bedst mulige måde. Derfor håber jeg, I vil har lyst til at udfylde et lille spørgeskema og komme med inputs til, hvad I gerne vil se mere/mindre af fra min hånd.
Spørgeskemaet er lavet af min nye praktikant Anne, fordi vi er nysgerrige efter at lære mere om, hvordan vi kan skabe indhold, der giver endnu mere værdi til jer, og som forhåbentligt kan inspirere jer til at leve et sundere og gladere liv.

{ DELTAG I SPØRGESKEMAET HER } (KONKURRENCEN ER NU AFSLUTTET)

Vær endelig ikke bange for at sende (konstruktiv) kritik vores vej – selvom ros naturligvis også er velkommen 😉
Ud af alle de deltagende udtrækker vi en heldig (og helt tilfældig) vinder, som modtager et eksemplar af hver af mine fire kogebøger. Skønne salater & vidunderligt tilbehør, Herlig & ærlig mad, Fabelagtige fristelser og Grøntsagsglæde til en samlet værdi af 1220 kr.
Tusind tak for hjælpen ♥

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Sikke da en helt fantastisk præmie. Er vild med dine opskrifter, og de meget smukke billeder. Jeg er ellers ikke specielt visuel, men dine billeder taler virkelig til mig ♡

  2. Hvilken skøn præmie. Hvis man i forvejen havde lyst til at hjælpe dig med, at blive inspireret og skabe godt indhold, så blev man det kun endnu mere, med så fin en præmie på højkant.

  3. Jeg havde glemt 2 ting i min besvarelse, håber det er okay, at jeg sender tilskriver dem her <3
    1. Det er SUPER skønt at du skriver hovedpointen i det du siger på insta-story, da det ikke altid er muligt at have lyd på – så kan man følge med alligevel.
    2. På andre blogs får man muligheden for, at få tilsendt en mail hvis andre kommenterer det blogindlæg man selv har kommenteret, det er super smart, hvis man nu har spurgt ind til noget 😉
    hilsner <3

  4. Sikke en fantastisk præmie! Hvem gad ikke lige få fingrene i alle dine kogebøger? 😊Men skal man gøre noget bestemt for at kunne besvare spørgeskemaet?

Skriv en kommentar