Squashpasta med avocadocreme, edamamebønner og varmrøget laks

Squashpastamed avocadocreme og varmrøget laks er den dejligste måltidssalat. Grøn og sund og samtidig mættende og ufattelig velsmagende.

I opskriften vendes tynde strimler af squash (lavet med en spirali-maskine eller kartoffelskræller) sammen med avocadocreme, spinat og edamamebønner. På toppen anrettes stykker af varmrøget laks og ærteskud.

 

Squashpasta med avocadocreme, edamamebønner og varmrøget laks

 

Bedøm denne ret

Hovedret til 1 personer
forberedelse 10 min / tilberedning 5 min / i alt 15 min

Ingredienser

SALAT

 • 1 squash
 • 50 g spinat
 • 100 g frosne, pillede edamamebønner
 • 1 portion varmrøget laks
 • Ærteskud til pynt

AVOCADOCREME

 • 1 avocado
 • 2 spsk. yoghurt naturel
 • 1 spsk. citronsaft
 • Salt og peber

Fremgangsmåde

AVOCADOCREME

Mos avocadoen sammen med yoghurt og citronsaft. Smag til med salt og peber.

SALAT

Lav tynde strimler af squash med en spirali-maskine eller kartoffelskræller. Vend squash-pastaen i avocadomosen.

Hak spinaten groft. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en sigte, så de tør op. Vend spinat og edamamebønner sammen med squashpasta og avocadomos.

Top med stykker af varmrøget laks, og pynt gerne med ærteskud ved servering.

Find flere opskrifter i samme kategori

Salat med squashpasta, avocado og laks

Salat med squashpasta, avocado og laks

Squashpasta er en fantastisk måde at snige grøntsager indenbords. Det kan bruges tilbehør som alternativ til almindelig pasta, men det er også fremragende i fyldige salater. Det er fantastisk sundt, mættende og enormt nemt.

Jeg har spist denne salat mange gange på dage, hvor hverken take-away eller flere timer i køkkenet har lydt særlig tiltalende. Min salat med squashpasta, avocadocreme og laks tager nemlig ikke mere end et kvarter at fremtrylle. Men jeg siger jer, den giver en masse plusser på selvforkælelseskontoen!

Med sund varmrøget laks, edamamebønner, avocado, spinat og squashpasta udgør salaten et velsmagende og mættende måltid. Sådan et måltid, man nyder, fordi det smager godt – men samtidig har sunde og skønhedsfremmende sidegevinster. Ingredienserne er blandt andet det rene guf for hud, hår og negle.

 

TIP: Prøv også denne salat med edamamebønner og boghvedekerner

 

Squashpasta med spirali-maskine

Squashpastaen laver jeg på en såkaldt spirali-maskine. Den kan forvandle alle typer grøntsager til tynde, lange spiraler. Du kan dog også nemt lave tynde strimler af squash ved hjælp af en kartoffelskræller. Skræl blot squashen igen og igen, helt til du når den bløde midte. På den måde får du en hel skål fuld med lange, tynde squashbånd.

 

Luksus salat fra Skønne salater og vidunderligt tilbehør

Luksus salat fra Skønne salater og vidunderligt tilbehør

Salaten er en opskrift fra min første kogebog “Skønne salater og vidunderligt tilbehør”. Her kalder jeg den for “Luksus salat med varmrøget laks”, for den smager i sandhed som den rene luksus.

Salaten er en af de mest populære opskrifter fra kogebogen, og jeg modtager stadig ofte billeder og rosende ord fra folk, der prøver opskriften. Jeg kan derfor varmt anbefale jer alle at give den et forsøg.

Gode opskrifter med laks

Laks er et sikkert hit, når der skal fisk på menuen. Jeg har mange gode opskrifter med laks her på bloggen, og jeg vil anbefale dig at tjekke mine favoritter ud her:

Shop the post

- reklamelinks

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Laura 🙂 Åh, det ved jeg godt nok ikke lige. Måske noget pesto, for at give mere smag og fedme til dressingen?

Skriv en kommentar