Design Sunday // Styling af en bar cart på budget

collage-barbord123Mette
 
Det er enormt populært for tiden at bruge et rullebord som ”barbord” eller ”bar cart” i indretningen. Derfor giver jeg i dette indlæg råd til, hvordan man laver et barbord med tilbehør efter alle kunstens regler – til budgetvenlige priser!
collage-barbord
Man kan selvfølgelig på mange forskellige måder sætte sit eget præg på stylingen med nogle personlige nips-genstande. Jeg er blevet inspireret af følgende stylinger – måske I kan blive det samme?!
e5823f1ead791e544e8d6ce8c9f87b27

How to makeover your at-home bar in 3 steps }

af3976e8d0a711e1210466d108939e05

{ An Austin studio with a flair for entertaining }

766376e44a8a19f18b03e6f7ecf0676f

4 Bar Cart Transformation }

Der er gjort brug af nogle gennemgående genstande ved alle disse bar carts – nemlig glaskarafler, en plante, lidt forskellig spiritus (det behøver I nok ikke hjælp til at finde??) og nogle nips-ting, som sætter eget personligt præg på stylingen.
Rullebord
Jeg synes, det er en udmærket idé at købe et standard (og nogenlunde billigt) rullebord og male det i den farve, som man ønsker – det er meget ligetil og det er langt billigere! Ikea har et ret stort udvalg i mange prisklasser, ellers er dette fra Ellos også rigtig fint!
Glaskarafler
Etsy er altid et godt sted at starte med at lede efter glaskarafler. De har et kæmpe stort udvalg, og tingene er billige (!) Når man søger på ”decanter” (karaffel på engelsk) kommer der 6711 hits på Etsy, så jeg kan (desværre) ikke vise jer dem alle herinde.
Planter
I kan jo vælge lige den plante, som I synes passer ind i stylingen af jeres barbord, og ellers kan I blive inspireret af mit tidligere indlæg, hvor jeg anbefaler super-nemme stueplanter. Billig blomst er et godt og billigt sted at finde dem.
Nips
For at stylingen af denne bar cart bliver så billigt som muligt, ville jeg bruge noget nips, som jeg allerede havde i hjemmet. På denne måde sparer man penge, og det bliver mere personligt.


 
Vil du se mere til Mette? Læs de tidligere DESIGN SUNDAY-indlæg her.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar