Togtid + det der outfit, I ved nok

PA270256 PA270190 PA270226
Godmorgen – fra toget mod København denne morgen 🙂
Mit normale skema (hovedstaden mandag til onsdag og Århus resten af ugen) er, som I nok har opdaget, fuldstændig forskubbet for tiden. Den sidste måned har jeg været her og der og alle vegne og brugt mere tid i toget end nogensinde før, men der ser heldigvis ud til at komme lidt mere ro på op til jul. Ellers sætter jeg jo også allerede pendlerlivet på pause til januar, når min praktikperiode er slut, men indtil da forsøger jeg at forblive positiv. Og det er faktisk slet ikke så svært, for det føles næsten som, jeg får foræret 6 timers arbejdsro, når jeg tager toget frem og tilbage.
PA270216 PA270249
Billederne her er fra sidste uge, hvor jeg gik en tur sammen med seje Mia. Måske I kan kende outfittet? Det er det, jeg fablede om i denne her video, og jeg synes faktisk, det endte med at blive lige så efterårslækkert og hverdagscool, som jeg havde forestillet mig 😉
Nå! Nu vil jeg grave mig ned i noget korrekturlæsning. Hav en rar dag, ikke? 🙂
PA270246

6 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar