Torvemarked & kjolekærlighed

_MG_7257
I lørdags slæbte jeg Mathilde, min dygtige fotograf (seriøst! tjek hendes arbejde ud her, og vær parat til at bruge de næste timer på at savle over hendes billeder), med på torvemarkedet på Ingerslev Boulevard. Århus største, fineste (og måske eneste?) grøntsagsmarked, hvor man hver onsdag og lørdag kan købe sig fattig i grøntsager og delikatesser, samt finde ting, der aldrig når vejen til supermarkederne.
I kan nok forestille jer, hvor meget jeg holder af at besøge markedet og forelske mig i sæsonens råvarer. Denne septemberdag var standene fyldt med (lilla!) grønkål, massevis af smukke blommer og sommerens sidste bær, og jeg havde – som altid – svært ved at begrænse mig. Med hjem på cyklen kom en stor buket farvestrålende rødder: Rødbeder, gulerødder samt pink- og og gule boljsebeder – hvad jeg blandt anden brugte de smukke sager til, har I måske set, hvis I følger mig på Instagram og Snapchat (@emmamartiny).
_MG_7259
Inden jeg tog afsked med Mathilde, var hun så sød og skyde lidt billeder af min kjole. Det er en ny yndlings fra Maison Scotch, som I stadig kan finde lige her, hvis I er lige så vild med den, som jeg. Kjolen er en gave fra Ellos, der i sidste uge tilbød mig en gave til deres overdådige webshop (så siger man altså ikke nej tak!), og efter blot et par dage dumpede den fine sag ind af døren.
Først var jeg meget i tvivl om, hvad gavekortet skulle bruges på. Jeg mener: Tæpper (såååå flåååt). Sko (det er jo efterår lige pludselig!). Jakker (ser SÅ rar ud). Hvis I kender Ellos, ved I, at det virkelig er et mekka for både bolig, mode, sportstøj, skønhed og elektronik, så der er nok at vælge mellem. Da jeg dog endelig overkom min beslutningsangst (som åbentbart både gælder grøntsager og mode), besluttede jeg mig for, at Maison Scotch-skønheden og jeg altså ikke kunne leve uden hinanden. Godt nok er vi stadig i den nyforelskede-fase, men jeg tror, at her er tale om the real thing. 

_MG_7242Kjole – Maison Scotch // Sko – Adidas (lignende her) // Læderjakke – Selected femme (lignende her) // Hårbånd – Pico 

sponsoreret indlæg

4 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar