Typisk Århus & en ny frakke

pa300226
Sidst på eftermiddagen i søndags vandrede Mia og jeg gennem Århus gader i jagten på en åben kaffebar. Umiddelbart skulle man tro, at det på dette tidspunkt burde være muligt at finde et sted at søge ly for kulden i Danmarks andenstørste by – også på ugens sidste dag. Men næh-nej. Alt var ved at lukke ned, og således endte vi med at gå i ring i centrum en lille times tid, før vi til sidst kom forbi VWcafé, hvor det lykkes os at finde et ledigt bordhjørne. Caféen var fyldt til randen – vi var tydeligvis ikke de eneste, der havde fået den “skøre” idé at gå ud og drikke kaffe søndag eftermiddag – og det var virkelig sådan et “typisk Århus”-moment, der minder én om, at Århus er og bliver en stor by men ikke en storby. Noget, der normalt er en stor det af det, jeg elsker ved Smilets By, men lige netop denne dag ærgrede det mig. Jeg prøver nemlig at overbevise Mia om, at hun lade være med at forlade mig til fordel for hovedstaden… Selvom jeg jo godt ved, at det er det, hun vil og skal. Sad face 🙁
pa300228 pa300267
Aaaanyway! Lad os snakke om noget, der gør mig lidt gladere: Inden mørket faldt på, og vi begyndte vores café-jagt, lokkede jeg Mia til at skyde lidt billede af mig og min nye frakke. Der er flere af jer, der har spurgt ind til den allerede, og det kan jeg ærligt talt godt forstå. Den er så pæn jo! Frakken er fra COS, en rigtig klassiker, som jeg er sikker på, jeg får glæde af i mange, mange år endnu. Jeg har længe været på udkig efter noget lignende, så da jeg faldt over denne, blev jeg nødt til at slå til – og jeg har på fornemmelsen, at I skal gøre det samme, hvis I er interesserede, for den søde pige bag kassen fortalte mig, at de gik som varmt brød.
pa300216 pa300278
Det var alt fra mig onsdag 🙂 Nu vil jeg klappe skærmen sammen, spændte cykelhjelmen og kæmpe mig op ad Randersvej. Hav en rigtig skøn dag, alle sammen!

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor er du fin! Jeg har også erhvervet mig frakken – dog i mørkeblå, men det var svært at vælge!! Dog er min hårfarve ikke helt mørk til, at jeg syntes det var helt super! Og så har jeg vist noget for mørkeblå, hihi. Men meget fin ser du og frakken ud!

    1. Tak Mie! 🙂 Jeg er også vild med den mørke blå, men Simon har en mørkeblå frakke, så jeg tænkte, at det blev liiidt for ens, hihi 😉

Skriv en kommentar