Dansk

Dansk mad er så meget andet end bare rugbrød, brun sovs og kartofler. Der findes et hav af grøntsager og andre råvarer, som vi er så heldige at kunne producere selv i Danmark. Derfor håber jeg, at du i mine opskrifter vil finde inspiration til lækre retter – og måske helt nye måder at bruge danske råvarer på.

Prøv braiserede spoleben  med nye danske kartofler og ærter, der er en herlig sommerret. Kartoffelsalat  er også en dansk klassiker, som i denne opskrift har fået et lille twist.

Rødgrød med fløde er endnu en af de klassikere, vi danskere har spist i mange år. Her finder du min nyfortolkning med skovbærgrød med fløde, som har fået tilsat lidt ekstra smag og knas.

Hvis du er glad for fisk, bør du prøve opskriften på dampet rødspætte. Retten serveres med kartoffelmos af sød kartoffel og grøn salat.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse i køkkenet med mine opskrifter!

  • Sunde protein pølsehorn

  • Rugbrød

  • Rodfrugtmos

  • Jordskokkesuppe med bacon og bønne drys

  • Ærtehummus

  • Hjemmelavet smør

  • Boghvedebrød med rosiner

  • Svensk pølseret

  • Vinaigrette

  • Glutenfri franskbrød

  • Fiskefrikadeller

  • Gulerodsbrud

  • Bønnebrownie

  • Grøn salat med æble og parmesan

  • Fastelavnsboller vandbakkelser

  • Glutenfri fastelavnsboller

  • Hytteostsalat med avocado og æble

  • Sunde træstammer med sorte bønner

  • Verdens bedste chokoladekage

  • Bananbrød

  • Rødbedebøffer

  • Hønsesalat

  • Øllebrød

  • Rugbrødschips

  • Hjemmelavet rødkål

  • Laksemousse

  • Vaniljekranse

  • Smørrebrød

  • Waldorfsalat med appelsin

  • Enebærgryde