Dansk

Dansk mad er så meget andet end bare rugbrød, brun sovs og kartofler. Der findes et hav af grøntsager og andre råvarer, som vi er så heldige at kunne producere selv i Danmark. Derfor håber jeg, at du i mine opskrifter vil finde inspiration til lækre retter – og måske helt nye måder at bruge danske råvarer på.

Prøv braiserede spoleben  med nye danske kartofler og ærter, der er en herlig sommerret. Kartoffelsalat  er også en dansk klassiker, som i denne opskrift har fået et lille twist.

Rødgrød med fløde er endnu en af de klassikere, vi danskere har spist i mange år. Her finder du min nyfortolkning med skovbærgrød med fløde, som har fået tilsat lidt ekstra smag og knas.

Hvis du er glad for fisk, bør du prøve opskriften på dampet rødspætte. Retten serveres med kartoffelmos af sød kartoffel og grøn salat.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse i køkkenet med mine opskrifter!

  • Quinoa paneret laks med pastinakfritter

  • Sødkartoffel pande med spejlæg og spinat

  • Kyllingenuggets med cornflakes & BBQ-sauce

  • Lammekoteletter med ristet gulerodssalat

  • Blomkålssuppe med dild-olie & dukkah

  • Krydret gulerodssuppe med sprød halloumi

  • Æggewraps med laks & avocado

  • Røsti med røget laks

  • Pande med butterbeans, grønkål & æg

  • Kyllingefrikadeller med harissa-gulerødder

  • Reklame

    Meal prep // Mine bedste tips og opskrifter

  • Kulmule med salvie & ristet blomkål

  • Græsk quinoasalat med pitachips

  • Æggekage med laks

  • Salat med krebsehaler og perlespelt

  • Tundeller med rodfrugtfritter & chilimayo

  • Braiserede svinekæber med rodfrugtmos

  • Pistaciepaneret kulmule med pastinakfritter

  • Lakselasagne med ricotta & spinat

  • Kyllingelår med nye kartofler og gulerodssalat

  • Tærte med gedeost & karamelliserede rødløg

  • Æggekage i ovn med kartofler og asparges

  • Kyllingefad med svampe og speltkerner

  • Laks & quinoasalat med vandmelon

  • Aubergine-ruller med ricotta

  • Syltede rødløg

  • Jordskokkesuppe med bacon-bønnedrys

  • Salat med bagte gulerødder, feta & saltmandler

  • Sunde romkugler med sorte bønner

  • Butterbean-dip med artiskokhjerter