Dansk

Dansk mad er så meget andet end bare rugbrød, brun sovs og kartofler. Der findes et hav af grøntsager og andre råvarer, som vi er så heldige at kunne producere selv i Danmark. Derfor håber jeg, at du i mine opskrifter vil finde inspiration til lækre retter – og måske helt nye måder at bruge danske råvarer på.

Prøv braiserede spoleben  med nye danske kartofler og ærter, der er en herlig sommerret. Kartoffelsalat  er også en dansk klassiker, som i denne opskrift har fået et lille twist.

Rødgrød med fløde er endnu en af de klassikere, vi danskere har spist i mange år. Her finder du min nyfortolkning med skovbærgrød med fløde, som har fået tilsat lidt ekstra smag og knas.

Hvis du er glad for fisk, bør du prøve opskriften på dampet rødspætte. Retten serveres med kartoffelmos af sød kartoffel og grøn salat.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse i køkkenet med mine opskrifter!

  • Speltkernesalat med ristet blomkål

  • Spejlægsreder med gulerod og sprød ost

  • Havregalette med ricotta & svampe

  • Citronkage med polenta & mandler

  • Helstegt græskar med pesto & mozzarella

  • Verdens bedste chokoladekage

  • Lammeskank med pastinakmos & sprøde rodfrugter

  • Julet Gin & Tonic med tranebær & rosmarin

  • Kandiserede nødder med julekrydderi

  • Havrevafler med appelsin-tahincreme

  • Pecan-skildpadder med karamel

  • Raw æblerose tærter

  • Chokoladetærte med granatæble

  • Sprøde chips eller knækbrød af havregrød

  • Quinoasalat til 3 dage

  • Kålchips med sour cream & onion

  • Sunde muffins med banan og peanutbutter

  • Salat med boghvedekerner, melon og asparges

  • Hvidvinsdampet torsk med linsesalat

  • Bircher-müsli med æble og kardemomme

  • Quinoasalat med ristet blomkål

  • Polentapande med æg og chorizoknas

  • Squash chips

  • Honningristede mandler

  • Min fantastiske bønnebrownie

  • Havregrynskugler med dadler

  • Hjemmelavet balsamico glace

  • Glutenfrit boghvede-brød

  • Amaranth müsli

  • Mandelsmør