Mellemøstlig

På denne side finder du mine opskrifter på mellemøstlig mad. Typisk består det mellemøstlige køkken af mange forskellige krydderier, der både dufter skønt og giver masser af smag.

Jeg kan virkelig anbefale dig at prøve min opskrifter på en cremet, autentisk hummus eller en lækker haydari-dip. Begge opskrifter er super nemme at følge, da ingredienserne kræver et minimum af tilberedning.

Hummus kan bruges til rigtig mange retter, men du bør især prøve humshuka. En klassisk shakshuka på en bund af hummus. Haydari serverer jeg i pitabrød eller wraps med hjemmelavede edamame-falafler.

Jeg håber, du kan bruge mine opskrifter til inspiration. Go’ fornøjelse i køkkenet!

  • Falafel

  • Ærtehummus

  • Baba ganoush

  • Kikærtesalat med aubergine og soltørrede tomater

  • Tahindressing

  • Sort dhal med belugalinser

  • Ghormeh Sabzi lammegryde

  • Bagte auberginer med tahin og granatæble

  • Vegansk kebab spyd med perlespeltsalat

  • Fyldt græskar med tabbouleh og kebab

  • ANNONCE

    Hummusfad med bagte gulerødder og halloumi

  • Hummus med grøntsager

  • Dukkah

  • Haydari dip

  • Hummus

  • Mellemøstlig moussaka med lam og auberginer

  • Edamame falafler med haydari

  • Humshuka

  • Ristede gulerødder med quinoa, dukkah og labneh

  • Linsegryde med tahin og syltet fennikel

  • Kikærtepizza

  • Basis grøntsagsgryde med variationer

  • Squashfrikadeller med halloumi og rødbedehummus

  • Krydrede kyllingelår & butterbean-hummus

  • Blomkålssuppe med dild-olie & dukkah

  • Marokkansk grøntsagsgryde

  • Reklame

    Meal prep // Mine bedste tips og opskrifter

  • Falafel pandekager med myntedressing

  • Marokkanske lammekødboller og æg i tomatsauce

  • Kyllingespyd med halloumi