we did it!

 photo IMG_1607_zps80e5bfe6.jpg
 photo IMG_1580_zpse6f7569d.jpg

Hurra! Min seje søster og jeg gennemførte gulddiplom til Skiveløbet med stjernetid på alle distancer.  Min far gennemførte også gulddiplom, og min mor og yngste søster løb 5,3 (hun snuppede lige en 3. plads i aldersgruppen 14-16 år, så sejt!). Nu sidder jeg i Århus med meget, meget trætte ben, men jeg er rigtig godt tilfreds. Vi endte med en 5. og 6. plads på gulddiplom i aldersgruppen 17 – 34 år og fulgtes ad hele vejen. Vores tider blev som følgende:

9,3 km: 46,30 minutter (km.tid 5:00)
5,3 km: 28,43 minutter (km.tid 5:25)
2,7 km: 13,14 minutter (km.tid 4:54)
 photo IMG_1554_zpsf4644b79.jpg
 photo IMG_1552_zpsf29b92c2.jpg
En meget træt Emma efter 9,3 km, haha 😉
Den første lange distance var uden tvivl den hårdeste, men også den tid, vi er mest stolt over. Vi havde slet ikke regnet med at kunne holde så god en gennemsnitshastighed, og havde egentlig planlagt at tage den lidt med ro på de 9 km, så der var energi til de sidste to distancer, men vi blev grebet af stemningen og følte begge, vi havde masser af overskud den første del af turen. På sidste halvdel af den lange distance er der nogle rigtig hårde bakker, som virkelig trak tænder ud, men det lykkedes os at holde farten hele turen.
De to sidste distancer bar meget præg af, at vi var trætte, og vores ben tunge. På de 5,3 km startede vi langsomt ud, set i bakspejlet nok en smule for langsomt, for turen var overstået hurtigere, end vi anede, og vi havde faktisk lidt mere at give af. Til gengæld fik den lidt ekstra på den sidste tur, der nærmest var forhindringsløb mellem barnevogne og børnefamilier. Det var utrolig svært at komme forbi og på det tidspunkt, var vi virkelig også ved at være trætte.
Jeg håber, at I har haft en lige så god weekend som jeg. Nu vil jeg bruge resten af dagen på langs med ren afslapning med min kæreste ved min side. Til sidst skal I lige have dette billede Simon snappede imens vi kæmpede på den sidste løbetur. SÅ sødt jo 🙂
 photo IMG_1591_zps60d33ead.jpg
 
ENGLISH RECAP: My family and I participated in a running race this weekend. 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar