VIDEO: 1. ADVENT // HJEMMELAVET ADVENTSKRANS


Glædelig 1. søndag i advent!
For at skrue ekstra op for julehyggen her på bloggen, har jeg planlagt 4 små adventsvideoer til jer. Den første får I denne søndag, hvor jeg viser, hvordan jeg har lavet dette års adventsdekoration og festlig krans. Begge ting er utrolig simple men så-så fine, og noget, jeg vil vove at påstå, at alle kan finde ud af.


Jeg håber, at I synes om videoen ♥ Hvis I ser med helt til slut, deler jeg en lille konkurrence, som I kan hoppe over og deltage i ovre på min YouTube-kanal.
P.S i dag udsender jeg denne måneds nyhedsbrev. I kan tilmelde jer lige her: 

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Glædelig 1. søndags i advent, søde Emma! ? Sikke et smukt december vejr, det er i dag!
  Tak for den hyggelige video. Hvor er det en flot adventskrans, og den fine, fine krans til døren! Den ville helt bestemt pynte på vores dør ? Jeg blev faktisk lidt inspireret af din adventsdekoration fra sidste år, da jeg sad og lavede adventskrans sidste weekend. Så jeg lavede den på et fad, i stedet for som en decideret krans. Syntes din så så fin ud?

  1. Hej søde du :-*
   Ja, det er så herligt! Vi har været ude og gå en laaang tur – og det var tiltrængt for jeg var til julefrokost i dag 😉
   Dejligt at høre, at du har fundet inspiration her på bloggen.
   KH <3

 2. Hmmm… Det må være et hjemmestrikket halstørklæde fra min mormor – havde selv valgt garn og været med i processen, så det var ikke en overraskelse, men til gengæld var det lige, som jeg havde drømt om! 🙂

 3. Wauw en fin krans, den vil jeg også lave! 🙂
  Da jeg var 6 år fik jeg en ring med et hjerte i af min bedstemor, og jeg har gået med ringen lige siden, da jeg heldigvis passer den på min lillefinger nu ☺️
  God december og jul til dig ☺️

  1. Ja, den er så smuk, ikke? 😀
   Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du hoppe ind på min YouTube kanal 🙂

 4. Super fin og sød video. Elsker detaljen med at du er lidt for stærk til at håndtere krogen på bøjlen. ? Det gav virkelig fin inspiration!

 5. Du laver altså de fineste ting, Emma ♥️ Så kreativ! Noget andet: Jeg er helt vild med musikken i videoen. Vil du dele, hvad det er? Glædelig jul! KH

  1. Hvor er du sød :-* Det er Nanna, der har redigeret videoen, men hun har vist fundet musikken på epidemicsound.com

 6. Sikke en fin krans og adventsfad.
  Min bedste julegave må være en tegning jeg fik af min niece for 2 år siden. I september måtte jeg sige farvel til min lille, gamle gravhund og var meget ked af det. Som julegave havde hun så lavet en tegning til mig af Lakrids (det hed min hund), så kunne jeg kigge på den hvis jeg savnede den. Hun var kun næsten 4 på det tidspunkt og havde virkelig gjort sig umage. Tegningen er nu rammet ind og hænger over min seng ❤️

Skriv en kommentar