Video: 3 helsefavoritter


Glædelig søde mennesker. Vi er hjemme i Århus igen, og selvom det altid er rart at få pakket kufferten ud og sove sin egen seng, savner jeg allerede Paris. Nøj, hvor har det altså været en god tur. Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om det, vi har oplevet, men i dag får I først en lille YouTube-video.
I videoen deler jeg 3 af mine såkaldte “helsefavoritter”. Det vil sige produkter med sundhedsgavnlige effekter, som man ofte kan finde i helsekosten. I ved, at jeg er lidt af en helse-nørd, så jeg tænkte, det kunne være skægt at dele nogle af mine absolutte favoritter, så I kan få inspiration til nye ting, I kan tilføje til jeres egne rutiner.


{ Nævnt i video }
1 ♥ Matcha
Pulver af fintmalede grønne teblade. Den japanske te er skøn, når man har brug for et energiboost. Matcha indeholder koffein, men slet ikke så meget som kaffe, så man får en let opkvikkende effekt, uden det vilde crash i blodsukkeret efterfølgende. Derudover indeholder matcha mange mineraler, antioxidanter og forskellige vitaminer samt aminosyren l-Theanin som hæmmer stress, men øger koncentrationsevnen. Husk at vælge “cermonial grade”. 
2 ♥ Kokosolie
Lav en hårmaske af kokosolie og gå rundt med den, så længe du orker – eksempelvis natten over. Det gør håret fantastisk blødt og stærkt, og så har en gruppe forskere fundet ud af, at kokosolie kan trænge igennem det yderste hårlag og genopbygge den kerne af fedt, der befinder sig inde i håret (kilde)
3 ♥ Tørbørste
Tørbørstning er en ældgammel behandlingsteknik, hvor man børster kroppen i lange lige strøg mod hjertet. Det siges at forbedre hudens fasthed, stimulere kroppen indefra og hjælpe med udrensning af affaldsstoffer gennem lymfesystemet. Mange af de positive effekter, man kan læse sig til, er ikke dokumenterede, men det med sikkerhed en god måde at eksfoliere kroppen samt stimulere nervesystem og blodcirkulation.


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar