Video: Favoritter fra oktober


Hey søde jer ♥
Det er evigheder siden, jeg sidst delte en favoritvideo, men efter en forlænget sommerpause, er konceptet endelig retur. I videoen deler jeg en god håndfuld ting, jeg har synes ekstra godt om den sidste tid, som er en anbefaling værdig.
Hvis I har ønsker til fremtidige favoritvideoer, må I endelig giv lyd i kommentarfeltet. Er der nogle kategorier, I synes er sjovere at høre om? Noget I savner? Noget I godt kunne undvære? Inputs er altid velkomne 🙂
Nævnt i videoen
&OtherStories Mom jeans
Dandy Blend mælkebøtte urtekaffe*
Sun Potion Aswaganda*
Four Sigmatic svampe-kaffe*
Kombucha
Reign
Outlander
*Husk, at I kan bruge rabatkoden PRJ306 og spare $5 af jeres første køb på iHerb 
 

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg er nok også lidt mere på det skeptiske hold, men på den anden side også nysgerrig, så det er dejligt du deler dine favoritter. Men selvom jeg ikke er helt så meget inde i helseverdenen (endnu), så er jeg VILD med kombucha. Har gerne ville lave det i lang tid og selvom jeg kan se det er ret enkelt at lave, så har jeg stadig ikke fået det gjort. Det er nok fordi det er så anderledes 😉 Men det ville være super at have det hjemme hele tiden, for det er SÅ dyrt herhjemme. I Tyskland koster en flaske i dm under 10 kroner. Herhjemme tager de over 30 kroner!! Det er virkelig pebret når man tænker på de få ingredienser der skal til for at lave det i store mængder 😉

  1. Hej Cecilia
   Det er SUPER nemt at lave kombucha, men det er rigtigt, at det lidt at noget, man skal tage sig sammen til at komme igang med 😛 Jeg har lige lavet 18 liter for ca 50 kr, så det kan altså virkelig betale sig, hæhæ.

 2. Hej Emma,
  Jeg synes dine favoritvideoer er så hyggelige så bliv endelig ved med dem. Det behøver for mig ikke altid være noget du lige har købt. Det er næsten bedre at det også er gamle favoritter.
  Jeg ville rigtig gerne høre om noget indretningsfavoritter også både i form af møbler og nips/ting. I har så hyggeligt et hjem og jeg kunne godt bruge lidt inspiration til at gøre indretning mere hyggelig og samtidig æstetisk.

  1. Hej Helle :-*
   Tak for input. Jeg vil prøve at få lidt flere indretnings-favoritter ind i videoerne fremover.
   KH

 3. Jeg er vild med dine favoritvideoer! Klap, klap <3 Den type videoer må du meget gerne begynde at lave igen (: Der er ikke rigtig nogen favorit-temaer, jeg kan lide bedre end andre, men finder ofte stor inspiration i dine personlige favoritter hvad end det er en mad-favorit, skønheds-favorit eller serie-favorit (:

Skriv en kommentar