VIDEO: FAVORITTER #JUNI/15

Skærmbillede-2015-06-29-kl.-09.24.53
Så er det blevet tid til snik-snakke om denne måneds favoritter. I videoen deler jeg alt fra månedens bedste skønhedsprodukter, til gode bøger, dejlig mad og rar musik. Og så har jeg tilføjet et lille fraklip i slutningen af videoen.. Jeg anede ikke, at kameraet stadig var tændt og er ikke ligefrem stolt af min baby-stemme, men jeg ved, I elsker skøre fraklips, så det sidste minut røg med i videoen også 😉
Jeg håber, I vil synes om videoen! Som altid har jeg samlet links til det hele nederst i dette indlæg.


Nævnt i videoen:
Depend 7day starter kit
Bliss handcreme
Bastiste tørshampoo

BareMinerals Original Foundation (Fairylight)
Saint Tropez kjole

Læderjakke (udsolgt i sort, men finde i hvid)
Bog: Hende du forlod
Bog: Mig før dig
Min kogebog: Skønne salater & vidunderligt tilbehør
Mad: Miso
Hjemmelavet mandelsmør
Fleet Foxes

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma,
  Rigtig fin video, jeg synes altid det er dejligt at høre fra dig. Du er dejlig ukrukket og meget naturlig, skal ikke virke sjov på kommando osv, det synes jeg er befriende 🙂
  Må jeg spørge: Dine flotte billeder i kogebogen, hvilket redigeringsprogram bruger du? Du ved, talkeren er bare lidt mere blå end i virkeligheden og tomaten er lidt mere rød, osv 🙂 Kender du nogle gode programmer? Hvilke effekter kan du lide at bruge?
  Keep up the good work.
  Nanna.

  1. Hej Nanna 🙂
   Tak for de søde ord.
   Jeg har ikke selv redigeret billederne, men ved, at fotografen har brugt photoshop 🙂

Skriv en kommentar