19 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Du er SÅ fin med hat Emma 😉 Ville ønske jeg selv kunne få modet til at bære hat, især fordi jeg har købt en, som klæder mig. Er nok bange for at folk kigger mere, når man bærer hat haha 😉
  Vil desuden lige gøre opmærksom på, at de nævnte produkter alle linker til South Park.

  1. Jeg tror bare, man skal vende sig til det. Nu går jeg ligeså meget med hat for at gemme mig for omverdenen 😛

 2. De er så hyggeligt dine videoer. 🙂
  Jeg har det helt så sammen måde med Reign og the tudors. Jeg elsker de serier.
  Jeg slugte hele første sæson af Reign på en uges tid.. 😉

  1. Haha! ME TOO! Jeg har haft det til at køre i baggrunden til stort set alt, jeg foretager mig, den sidste uge 😛

 3. Så dejlig en video! Jeg er især vild med din evne til at beskrive skønhedsprodukter ud fra en mere objektiv og neutral vinkel, så man ikke sidder med fornemmelsen af, at du mere eller mindre bare elsker ALLE make-up- og skønhedsprodukter, men også har nogle synspunkter på den faktiske virkning. Og så er du bare så fin og velformuleret, det er en fornøjelse at høre!

 4. Hej Emma. Jeg elsker dine videoer. Du virker simpelhen så sød og behagelig, så jeg kunne blive ved med at høre dig tale 🙂 Derudover er jeg vild med din makeup her, så jeg må prøve Ellos’ beautymærke af på et tidspunkt. Jeg forsøgte at klikke ind på makiash, og i den forbindelse vil jeg lige gøre opmærksom på, at jeg kommer ind på imdb/southpark vha. samtlige af dine links under videoen, så der er vist et eller andet der, der er gået lidt galt der 🙂 Venlig hilsen Julie

   1. Nu kan jeg se at du har fået masser af svar på dine links, så det får du måske igen, men de driller vist stadig, for nu kommer jeg ind på Reign på samtlige links 😉 Jeg glæder mig til at se dine næste planlagte videoer!

 5. Uanset hvilket link man klikker på under videoen så ryger man hen til South Park 🙂
  Ville ellers gerne tjekke ellos’ makeup ud 🙂

 6. Skøn video, og især ser strikken du har på rigtig lækker ud! Men når jeg trykker på linket, så ryger jeg ind på en side om serien Reign i stedet 🙂

Skriv en kommentar